Ο Ζίφκοβιτς που κάτι «χρωστάει»

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό στον Πειραιά με φόντο την πρόκριση σε έναν ακόμα τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: paok24.com
Ο Ζίφκοβιτς που κάτι «χρωστάει»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Αντελίνο Βιεϊρίνια όσο και στον Ομάρ Ελ Καντουρί και τα φώτα στρέφονται στους υπόλοιπους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει ο ΠΑΟΚ.

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές μέσα από το PAOK24 το έλλειμμα ποιότητας που έχει κυρίως μεσοεπιθετικά ο Δικέφαλος, ποιότητα που σε τέτοια παιχνίδια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ένας από τους παίκτες που θα πρέπει να βγει μπροστά σε αυτό το παιχνίδι είναι χωρίς αμφιβολία ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός διανύει μία χρονιά που δεν την χαρακτηρίζει η σταθερότητα στην απόδοσή του, καθώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια που δεν έχει προσφέρει κάτι. Ο Ζίφκοβιτς στις εντός Ελλάδος υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ έχει δύο γκολ και 6 ασίστ σην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, το γκολ στη Λεωφόρο στα πλεί οφ και 2 ασίστ στο κύπελλο με τη Λάρισα.

Στο αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, Ο Ζίφκοβιτς θα λέγαμε ότι «πετούσε», πετυχαίνοντας στα πλέι οφ 5 γκολ και συμβάλλοντας τα μέγιστα στο καλό τελείωμα της χρονιάς. Ευχή όλων ο Σέρβος να θυμηθεί τον καλό εαυτό του και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που έχει μέχρι το τέλος.

Διαβάστε ακόμη...