Η παρουσία του Χρυσοχόου στο Λονδίνο και ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com:Η παρουσία του ΠΑΟΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια, έχει φτάσει στο επίπεδο των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, κάτι που αναγνωρίζεται από διάφορους οργανισμούς.
Πηγή: paok24.com
Η παρουσία του Χρυσοχόου στο Λονδίνο και ο ΠΑΟΚ

Μία ακόμα τέτοια αναγνώριση, ήταν η παρουσία του μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ, Βαγγέλη Χρυσοχόου στο Λονδίνο, καλεσμένος της «Data Talks CDP», η οποία είναι μια πλατφόρμα που έχει ως στόχο τη δημιουργία της καλύτερης εξυπηρέτησης του φιλάθλου, με βάση τα δεδομένα του.

Ο κ. Χρυσοχόος μίλησε για τον τρόπο που προσπαθεί ο σύλλογος να καταλάβει τον κόσμο του «πόρτα-πόρτα» με αφορμή τον τρόπο που λειτουργεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο, την ημέρα του αγώνα, καθώς και γι'αυτά που κάνει, προκειμένου να έχει καλύτερη εικόνα της συμπεριφορές των φιλάθλων του, τόσο online όσο και offline, προκειμένου να έχει γι'αυτούς μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία την ημέρα των αγώνων.

Στη φωτογραφία, είναι μαζί με το διευθύνοντα σύμβουλο της «Data Talks CDP», Στέφαν Λέιβεν, με το σεμινάριο να διεξάγεται στο Λονδίνο.

Διαβάστε ακόμη...