Όταν «σιγεί» ο Κούρτιτς…

Από paok24.com:Ο Γιασμίν Κούρτιτς είναι ο πρώτος σκόρερ του φετινού ΠΑΟΚ, με τον Σλοβένο να έχει σημειώσει συνολικά 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας παράλληλα μοιράσει και 3 ασίστ.
Πηγή: paok24.com
Όταν «σιγεί» ο Κούρτιτς…

Ο μέσος του Δικεφάλου ωστόσο, διανύει μία περίοδο μακριά από το σκοράρισμα, με το τελευταίο του γκολ να καταγράφεται στις 10/3 και τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Europa Conference League, με την Γάνδη.

Ο διεθνής Σλοβένος, χρειάστηκε 8 επίσημα ματς με τον ΠΑΟΚ, για να βρει το πρώτο του γκολ, στην νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0 στην Τούμπα, για τον πρώτο γύρο της Super League.

Μέχρι τότε, η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου χρειάστηκε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα από άλλα...πόδια. Λύση έδωσε ο Ολιβέιρα, που σκόραρε στο πρώτο επίσημο του παιχνίδι, με την Μποέμιαν ενώ στον επαναληπτικό με τους Ιρλανδούς οι Σβαμπ και Μπίσεσβαρ οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση.

Από εκεί και μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ από τους Ελ Καντουρί, Μουργκ, Άκμπομ, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα(2). Ο Δικέφαλος βρήκε και ένα τέρμα από αντίπαλο, με τον Γκάλεσιτς να πληγώνει τα δίχτυα της ομάδας του, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ριέκα, στην Τούμπα, για τα προκριματικά του Conference League.

Το πρώτο γκολ του Κούρτιτς με τον ΠΑΟΚ, έμελλε να είναι η αρχή μιας περιόδου κατά την οποία το σύνολο του Λουτσέσκου θα έβρισκε πολλά και σημαντικά τέρματα από τον 33χρονο χαφ του. Τρεις φορές απέναντι στην ΑΕΚ, μια κόντρα στον Παναθηναϊκό, με την Γάνδη, είναι μόνο μερικά από τα σημαντικά του τέρματα. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με πέναλτι, στην ροή του αγώνα, σχεδόν με κάθε πιθανό τρόπο.

Από το τελευταίο του γκολ μέχρι σήμερα, ο ΠΑΟΚ έχει δώσει 7 επίσημα παιχνίδια. Παιχνίδια στα οποία και πάλι εμφανίστηκε μεγάλη ανάγκη, να βρει γκολ από άλλους ποδοσφαιριστές. Άκπομ, Κρέσπο, Αουγκούστο, Τσόλακ, Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί πήραν τα ηνία, στα παιχνίδια με ΠΑΣ, Γάνδη, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Μαρσέιγ(2) και Άρη.

Όταν λοιπόν ο Κούρτιτς σιγεί, ο ΠΑΟΚ βρίσκει 10 γκολ σε οχτώ παιχνίδια και αντίστοιχα 6 γκολ σε επτά ματς, ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη...