Ημιτελικά ενάντια στη βία!

Από thessports.gr:Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (21/4, 19:30) βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει ότι η ημιτελική φάση, όπως και αυτή των προημιτελικών, θα είναι αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στη βία.
Πηγή: thessports.gr
Ημιτελικά ενάντια στη βία!

Η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει:

Με κεντρικό σύνθημα #AgainstViolence με το οποίο συνεχίζεται η καμπάνια της Ομοσπονδίας ενάντια στη βία θα διεξαχθούν στο Α. Νικολαΐδης και στο γήπεδο οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Παναθηναϊκός-Λαμία (20/04/2022, 19:00) και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (21/04/2202, 19:30).

Στο πλαίσιο της καμπάνιας της Ε.Π.Ο. που συνεχίζεται στην ημιτελική φάση, οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές των ομάδων θα φορούν μπλουζάκια και θα κρατούν πάνελ με το κεντρικό σύνθημα κατά την έξοδο και την παράταξη των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το μήνυμα θα παίζει στα led των γηπέδων. Αντίστοιχη σειρά δράσεων είχε λάβει χώρα και στους προημιτελικούς αγώνες της διοργάνωσης, με μότο το #NoMore. Η καμπάνια θα κορυφωθεί στον μεγάλο τελικό.

Πολύ ωραία και ενδιαφέροντα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στους προημιτελικούς: O Παναθηναϊκός κέρδισε τη θέση του στον ημιτελικό αποκλείοντας την Αναγέννηση Καρδίτσας, η Λαμία, η πρώτη -χρονικά- ομάδα που έκλεισε θέση στους "4" της διοργάνωσης άφησε εκτός συνέχειας τον Άρη, ο ΠΑΟΚ στη μάχη των "δικεφάλων"απέκλεισε την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε ακόμη...