Καλαντάτζε: «Ο Φενόλιο μας είπε, πως πρέπει να κυνηγάμε τέτοια ματς»

Από sdna.gr:Στην πίστη που έδειξε ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, στάθηκε η Άννα Καλαντάτζε, αναφέροντας παράλληλα πως οι «ασπρόμαυρες» απέδειξαν ότι βρίσκονται δίκαια στην τετράδα.
Πηγή: sdna.gr
Καλαντάτζε: «Ο Φενόλιο μας είπε, πως πρέπει να κυνηγάμε τέτοια ματς»

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, σε ένα ματς-θρίλερ στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στην ΑΕΚ, με την Άννα Καλαντάτζε να σχολιάζει τα όσα τους είπε ο Μάρκο Φενόλιο μετά τη σπουδαία νίκη, αλλά και στην πίστη που έδειξαν άπαντες στις «ασπρόμαυρες».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλη η ομάδα πίστεψε σε εμάς, ο προπονητής, η διοίκηση, οι πάντες, από το πρώτο παιχνίδι που δεν τα καταφέραμε. Υπήρχαν πολλά σετ στα οποία ήμασταν μπροστά, σε άλλα κυνηγούσαμε εμείς, η ΑΕΚ ήταν μία δυνατή ομάδα. Αποδείξαμε ότι μετά από τέσσερις ήττες που είχαμε από την ΑΕΚ ότι δίκαια βρισκόμαστε στην τετράδα, και συνεχίζουμε. Ο προπονητής μας είπε στα αποδυτήρια ότι κάθε αθλήτρια πρέπει να κυνηγάει παιχνίδια σαν το σημερινό, και όντως αν έχεις χαρακτήρα και δυνατή προσωπικότητα πρέπει να ζεις για αυτά και να μάχεσαι».

Διαβάστε ακόμη...