La Provence : “Οι 13 επαγγελματίες παίκτες για Σαμπάολι και η ενδεκάδα της Μαρσέιγ”

Από thessports.gr: Τα γαλλικά ΜΜΕ ασχολούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό με την αποψινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ. Πολλές οι αναφορές και αναλύσεις για το πως θα παραταχθεί τόσο η ομάδα του Λουτσέσκου, αλλά και στο ποιες θα είναι οι λύσεις που θα ψάξει να βρει ο Σαμπάολι.
Πηγή: thessports.gr
La Provence : “Οι 13 επαγγελματίες παίκτες για Σαμπάολι και η ενδεκάδα της Μαρσέιγ”

Η γαλλική ιστοσελίδα – με έδρα την Μασσαλία – La Provence αναλύει τα αγωνιστικά δεδομένα του ματς και τις απουσίες της Μαρσέιγ, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι ο Αργεντίνος κόουτς που είναι τιμωρημένος και δεν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας του, έχει να επιλέξει μόλις από 13 επαγγελματίες παίκτες!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα :

Το απόγευμα της Τετάρτης η αποστολή της Μαρσέιγ πέταξε για την Θεσσαλονίκη με έναν ακόμη απόντα και σίγουρα όχι μια αμελητέα απουσία για τον Σαμπάολι.

Ο Αρκάντιουζ Μίλικ προστέθηκε στους άλλους επτά παίκτες που θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους από την αποψινή αναμέτρηση στην Τούμπα. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ντιέγκο, Ζέρσον, Καμαρά, οι τραυματίες Μπαλέρντι, Ντε Λα Φουέντε και οι εκτός ευρωπαϊκής λίστας Αλβάνο, Λουίς Ενρίκε.

Ο Πολωνός επιθετικός χτύπησε στον οπίσθιο μηριαίο στις 24 Μαρτίου κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα με τη Σκωτία. Ο Μίλικ προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες την Παρασκευή και τη Δευτέρα, αλλά έμεινε εκτός αποστολής αφού δεν έχει αναρρώσει επαρκώς. Δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση το πρωί της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο της Μαρσέιγ και λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε η απουσία του από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Τα πολλά προβλήματα και η ελλιπής αποστολή για τον Σαμπάολι φαίνεται από το γεγονός ότι βρίσκονται σε αυτή μόλις 13 επαγγελματίες και πέντε παίκτες από την ομάδων Νέων της Μαρσέιγ!

Οι αμυντικοί Γιακίν Εμαντί (18) και Τόμ Μουστιέ (19), οι μέσοι Τζόναθαν Πιτού (17), Ούγκο Μπερτελί (18) και ο επιθετικός Αϊλάν Μπενγιαχιά (16) ρίχουν αισθητά τον μέσο όρο ηλικίας στην αποστολή που έφτασε να πέσει στα 24,1 χρόνια!

Την κατάσταση στην αποστολή “ισορροπεί” κάπως η παρουσία του Στιβ Μανταντά που στα 37 του ετοιμάζεται να παίξει την 99η ευρωπαϊκή του συνάντηση με την φανέλα της Μαρσέιγ. Ο Μαντάντα θα ηγηθεί μιας ομάδας με αναγκαστικά περιορισμένες επιλογές με μόνο δεκατρείς έμπειρους επαγγελματίες στη διάθεση του Σαμπάολι. Είναι όμως αυτό για να προκριθεί η Μαρσέιγ;”

Η πιθανή ενδεκάδα της Μαρσέιγ θα είναι σε σχηματισμό 4-3-3 και αποτελείται από τους : Μανταντά – Λιρόλα, Τσαλέτα-Τσαρ, Σαλιμπά, Λουάν Πέρες – Γκέιγ, Γκεντουζί, Ρονζιέ – Παγιέ, Ουντέρ, Μπακαμπού.

Διαβάστε ακόμη...