ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Σε μια Τούμπα όνειρο, όλα… τούμπα για το όνειρο!

Από repress.gr: Έχοντας τον κόσμο του στο πλευρό του, ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το 2-1 του Βελοντρόμ κόντρα στη Μαρσέιγ, και να συνεχίσει στα ημιτελικά του Europa Conference League.
Πηγή: repress.gr
ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Σε μια Τούμπα όνειρο, όλα… τούμπα για το όνειρο!

Μια εβδομάδα μετά από το επεισοδιακό πρώτο παιχνίδι στη Μασσαλία, άπαντες στον οργανισμό του Δικεφάλου, ζουν και αναπνέουν για τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης, με τους «ασπρόμαυρους» να είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρόκριση.

Τα ερωτηματικά και οι απόντες

Οι Μασσαλοί, δεν θα έχουν διαθέσιμους τον, Ζέρσον και τους Μπουμπακάρ Καμαρά – Μπαμπά Ντιένγκ λόγω τιμωρίας καθώς συμπλήρωσαν κάρτες.

Το σήριαλ με τον Αρκάντιους Μίλικ, έκλεισε με τον Πολωνό να τίθεται εκτός αποστολής, ενώ εκτός είναι και οι Λεονάρντο Μπαλέρντι, Λουίς Ενρίκε και Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε αλλά και ο Ισπανός στόπερ, Άλβαρο Γκονζάλεθ που δεν υπολογίζεται.

Αντίθετα ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει λευκό απουσιολόγιο, εκτός φυσικά από τον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη, ωστόσο υπενθυμίζεται πως οι Ζόαν Σάστρε, Λέο Ζαμπά και Φερνάντο Βαρέλα δεν συμπεριλαμβάνονται στην ευρωπαϊκή λίστα

Πιθανές εντεκάδες

Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί σε διάταξη 4-2-3-1, με τον Πασχαλάκη να παίρνει θέση κάτω από τα γκολποστ, ενώ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην τετράδα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στα χαφ, θα αγωνιστεί ο Κούρτις, με παρτενέρ έναν εκ των Αογκούστο-Τσιγγάρα, με τον τελευταίο να παίρνει θέση δίπλα του, σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος κινηθεί πίσω από τον Άκπομ. Στις πτέρυγες θα παίξουν οι Α. Ζίβκοβιτς (δεξιά) – Ελ Καντουρί (αριστερά) με τον Μπίσεσβαρ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Άγγλο στράικερ.

Από την άλλη η Μαρσέιγ, θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3. Τερματοφύλακας θα είναι ο Μανταντά ενώ από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Λιρόλα, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ και Πέρεθ. Στην τριάδα της μέσης γραμμής θα βρίσκονται οι Γκεγιέ, Γκεντουζί και Ρονζιέ, ενώ στην επίθεση, αναμένονται οι Ουντέρ και Παγέ. Ο ρόλος του τελευταίου ωστόσο, θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς η πιθανή συμμετοχή του Αρίτ, θα τον στείλει στην κορυφή της επίθεσης, διότι ο Σεντρίκ Μπακαμπού είναι άγνωστο το αν θα αγωνιστεί.

Διαβάστε ακόμη...