«Μεγάλο παιχνίδι, θα περάσει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη!»

Απο thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ Β επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, και πήρε ψυχολογία ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος της Super League 2.
Πηγή: thessports.gr
«Μεγάλο παιχνίδι, θα περάσει ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη!»

O, συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλά στο ThesSports και κάνει τον δικό του απολογισμό για την πρώτη χρονιά του πρότζεκτ της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου.

Παράλληλα, στέλνει και το δικό του μήνυμα για τη μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επικράτηση με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Επιστρέψαμε στις νίκες. Είχαμε πολλά παιχνίδια να κερδίσουμε και αυτό σίγουρα έφερνε στα παιδιά μεγάλη πίεση. Η εικόνας μας ήταν καλή, αν και χάσαμε τη συγκέντρωση μας μετά το γκολ, που έφερε και την άμεση ισοφάριση από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τα επόμενα 15 λεπτά δεν είχαμε υπομονή, παίξαμε με μεγάλες πάσες, ενώ έπρεπε να κρατήσουμε κατοχή και να φτάνουμε κοντά στην εστία με μικρές πάσες. Στο τέλος ήρθε το γκολ του Κούτσια, και νομίζω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, και αξίζαμε τη νίκη».

Για την κατάσταση του Μπράντοντιτς:

«Είμαστε στεναχωρημένοι με τον Μπράντονιτς που υπέστη θλάση, και νομίζω ότι δεν θα προλάβει να ξαναπάιξει μέχρι το τέλος της σεζόν. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Έχει τρομερά στατιστικά, δύο παιχνίδια και δύο γκολ. Τον περιμένουμε του χρόνου, πρόκειται για έναν πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή».

Για τη συνέχεια της σεζόν:

«Η νίκη μας έδωσε ψυχολογία, θέλουμε να κάνουμε το τρία στα τρία για να τελειώσουμε καλά τη σεζόν. Τα παιχνίδια σε αυτή την κατηγορία είναι όλα δύσκολα, άσχετα αν παίζεις με τον πρώτο ή τον τελευταίο της βαθμολογίας. Μπορούμε να κερδίσουμε και να χάσουμε από όλους. Θέλει συγκέντρωση σε κάθε λεπτό».

Για τον απολογισμό του, μιας και η πρώτη χρονιά του ΠΑΟΚ Β οδεύει στο φινάλε της:

«Σίγουρα στην αρχή είχαμε αρκετές δυσκολίες. Έπρεπε τα παιδιά να μάθουν να μπαίνουν στις μονομαχίες, κόντρα σε ανδρικές ομάδες. Μην ξεχνάτε ότι τα περισσότερα αγωνιζόντουσαν μέχρι πέρσι στην Κ19. Έχουμε και ακόμα πιο μικρούς, όπως ο Κουλούρης, ή ακόμα και ο Κούτσιας που σκοράρει, αλλά δυσκολευόταν στις μονομαχίες και θέλει ακόμα δουλειά. Ωστόσο η ομάδα μεγαλώνει και το πρότζεκτ των δεύτερων ομάδων είναι πάρα πολύ καλό για τα παιδιά. Παίρνουν εμπειρίες, και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια κάποια παιδιά θα παίξουν στη πρώτη ομάδα.

Υπάρχει πίεση, αν και δεν μπορούμε να ανέβουμε ή να πέσουμε. Πάντα θέλουμε κάτι να βρούμε για τα παιδιά, να παίξουν για τα συμβόλαια, να ανέβουν στην πρώτη ομάδα, ή να πάνε ακόμα και αλλού. Πάντα υπάρχει στόχο, και πίεση, δεν παίζεις ελεύθερα. Και εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε πίεση, γιατί αυτό υπάρχει σε μεγαλύτερο βαθμό και στην πρώτη ομάδα»

Για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, την ερχόμενη Πέμπτη:

«Θα ήθελα να παίξω. Πρόκειται για τεράστιο ματς με πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Το σκορ είναι ανοικτό και το παιχνίδι στην Τούμπα θα είναι αλλιώς. Ξέρουμε τι είναι η έδρα μας και τι μπορεί να δώσει στην ομάδα. Θα είναι πολύ καλό παιχνίδι, και εγώ νομίζω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε».

Για το τι θα έλεγε ο ίδιος στους παίκτες της ομάδας:

«Δεν χρειάζονται περισσότερη πίεση, σίγουρα έχουν αρκετοί γιατί όλοι θέλουν να περάσουμε. Θα τους έλεγα να παίξουν ελεύθερα, με μεγάλη συγκέντρωση. Να παίξουν και για τον κόσμο, να το δούνε σαν γιορτή».

Διαβάστε ακόμη...