Λύρατζης: «Περιμένω πως και πως τη ρεβάνς»

Ο Λευτέρης Λύρατζης, μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV, τόσο για το χθεσινό αποτέλεσμα στο «Velodrome» όσο και για τη μεγάλη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Λύρατζης: «Περιμένω πως και πως τη ρεβάνς»

Εξηγώντας την ατάκα του περί πιθανού «φόβου» στο πρώτο ημίχρονο και αν ήταν προϊόν της ατμόσφαιρα και την εμπειρία, είπε: «Έχει να κάνει με αυτά τα δύο, γιατί δεν έχουμε παίξει πολλά τέτοιου είδους παιχνίδια, να είσαι 90 λεπτά με αυτήν την ένταση και τη φασαρία του γηπέδου. Στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε και θα μπορούσαμε ακόμα να πάρουμε και την ισοπαλία ή να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Σε ερώτηση για την αντίστοιχη «φασαρία» της Τούμπας, την έξτρα πίεση και την προσμονή για μια μεγάλη πρόκληση και τη διαχείριση όλων αυτών, ανέφερε: «Πιστεύω πως μπορούμε να τα διαχειριστούμε. Ξέρω όλη την ομάδα, ξέρω τι μπορούμε να βγάλουμε πραγματικά στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε αυτήν την πρόκριση».

Για την πιθανότητα ενός κατάμεστου γηπέδου, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα περιορισμών λόγω COVID και την ανυπομονησία του, δήλωσε: «Φυσικά ναι… Από τις ακαδημίες, πηγαίναμε στο γήπεδο και ξέρουμε πως είναι η γεμάτη Τούμπα. Οπότε περιμένω πως και πως να τη δω γεμάτη και να νιώσουμε το «δωδέκατο» παίκτη».

Όσο για τη ρεβάνς, πόσο διαφορετικό παιχνίδι περιμένει, σημείωσε: «Πολύ διαφορετικό… Θα υπάρχουν συνθήματα και φωνές, αλλά δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Θα παίζουμε στην έδρα μας και ο κόσμος θα πρέπει να μας εμψυχώσει περισσότερο».

Διαβάστε ακόμη...