ΠΑΟΚ: Παρών και από Μιτρίτσα ενόψει Μαρσέιγ

Από sdna.gr: Με τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα να εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ με φόντο τη Μαρσέιγ! Τελευταία πρόβα στην Τούμπα.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Παρών και από Μιτρίτσα ενόψει Μαρσέιγ


Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Μαρσέιγ με την αναμέτρηση στη Γαλλία να πλησιάζει... Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο καταστρώνουν τα σχέδια τους για το ματς στο Βελοντρόμ και δουλεύουν προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι για την πρόκληση που τους περιμένει.

Σε ρυθμούς προπόνησης και ο Μιτρίτσα, με το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι το μοναδικό εντός ιατρικού δελτίου. Τελευταία πρόβα στην Τούμπα και συνέντευξη Τύπου με Λύρατζη!

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: Η Τρίτη (05.04) ήταν μέρα τακτικής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του επικεντρώθηκαν στην προσέγγιση του αγώνα στη Μασσαλία.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, με το ιατρικό δελτίο να περιλαμβάνει πλέον μόνο το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη .

Την Τετάρτη (06.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι ο Λευτέρης Λύρατζης θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο παιχνίδι στο Βελοντρόμ.

Το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό τη Μασσαλία.

Διαβάστε ακόμη...