Νέλσον Ολιβέιρα; Παρών και σε μεγάλα κέφια! (vid)

Ο Νέλσον Ολιβέιρα φωνάζει παρών και όπως μαρτυρούν και τα σχετικά βίντεο του ΠΑΟΚ, είναι και σε μεγάλα κέφια, δίνοντας έμφαση στα τελειώματα των φάσεων.
Πηγή: sdna.gr
Νέλσον Ολιβέιρα; Παρών και σε μεγάλα κέφια! (vid)


Ο Πορτογάλος συμπληρώνει περίπου ένα μήνα προπονήσεων με το γκρουπ του ΠΑΟΚ, έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για μήνες... Προφανώς σε αυτό το διάστημα κινήθηκε πιο συντηρητικά, υπό την έννοια πως η επανένταξή του ήταν σταδιακή αλλά πλέον έχει ανεβάσει ρυθμούς, προπονείται κανονικά και φωνάζει παρών ενόψει της δύσκολης συνέχειας για τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό που απορρέει από το περιβάλλον του Πορτογάλου είναι πως φαντάζει έτοιμος να μπει εκ νέου στο κλίμα της ομάδας, ακολουθώντας την αποστολή σε μία σειρά απαιτητικών αγώνων προκειμένου να πάρει και πάλι... γεύση από γήπεδο. Κάτι βεβαίως που άπτεται των αρμοδιοτήτων του Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα τον επαναφέρει σε αγωνιστική δράση.

Οι δύο άνδρες, σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του Λουτσέσκου, βρίσκονται σε άμεση επαφή και επικοινωνία, με τον Ολιβέιρα πάντως να εξασκείται στα τελειώματα...

Διαβάστε ακόμη...