Από την «κρίση» στο αήττητο σερί

Από paok24.com: Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες, βρίσκει τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, με 59 βαθμούς, στο -10 από τον Ολυμπιακό και στο +12 από την ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
Από την «κρίση» στο αήττητο σερί

Είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος πέρασε από πολλές φάσεις μέσα στην σεζόν, μέχρι να φτάσει στο σερί των 16 αγώνων, το οποίο διανύει, αήττητος στο πρωτάθλημα. To PAOK24 συλλέγει και σας παρουσιάζει μερικά από τα στατιστικά στοιχεία του Δικεφάλου στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετρά συνολικά 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες στο πρωτάθλημα, από την έναρξη της σεζόν. Ο συντελεστής τερμάτων δείχνει +28. Τα υπέρ γκολ αποτελούν την καλύτερη επίδοση ως τώρα στην λίγκα, με τον ΠΑΟΚ να έχει βρει δίχτυα 52 φορές, περίπου 2 γκολ ανά ματς. Στα γκολ κατά, βρίσκουμε τον αριθμό 24, επίδοση που τον κατατάσσει ως την 3η χειρότερη άμυνα των ομάδων που συμμετέχουν στα Play-Off.

Κομβικό σημείο στην σεζόν αποτελεί το διάστημα από τις 21/11 ως τις 5/12, χρονικό σημείο που ο ΠΑΟΚ μέτρησε 3 διαδοχικές ήττες από Ατρόμητο, Άρη και Ιωνικό. Πριν από αυτό, οι ασπρόμαυροι είχαν σερί 6Ν-1Ι-2Η. Ουσιαστικά στις προηγούμενες 2 προτάσεις γίνεται σαφές που χάθηκε το πρωτάθλημα για τον Δικέφαλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα συνολικά 12 ματς στα οποία ο ΠΑΟΚ κράτησε ανέπαφη την εστία του, μόλις δύο σημειώθηκαν σε αυτήν την περίοδο.

Έκτοτε, ο ΠΑΟΚ τρέχει αυτό το σερί των 16 αγώνων χωρίς ήττα, έχοντας 12 νίκες και 4 ισοπαλίες. Εδώ συναντά κανείς και τις νίκες με το μεγαλύτερο σκορ για τους ασπρόμαυρους, αμφότερες εκτός έδρας, με 0-4 κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο. Σημαντικό και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, έχει μόλις μια ήττα με δυο γκολ διαφορά, αυτήν με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για το πρωτάθλημα. Ήττα που καταγράφεται στο χειρότερο του διάστημα στην σεζόν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...