Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιτρίτσα!

Από paok24.com: Δεν... πρόλαβε να χαρεί ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα τη συμμετοχή του στο χθεσινό φιλικό με την Ελλάδα στο Βουκουρέστι!
Πηγή: paok24.com
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιτρίτσα!

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η ρουμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές της, εκ των οποίων οι τρεις αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό!

Αυτοί είναι οι Ραζβάν Μαρίν, Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Ντέϊαν Σορέσκου τον Φλορίν Τανάσε, ενώ θετικός στον covid-19 βρέθηκε και ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου!

Όλοι οι παραπάνω αποχώρησαν φυσικά από το προπονητικό camp της Εθνικής Ρουμανίας και δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό με το Ισραήλ την Τρίτη, με αυτό που ενδιαφέρει βέβαια τον Ράζβαν Λουτσέσκου ειδικότερα και τον ΠΑΟΚ γενικότερα, είναι πως αφενός θα καθυστερήσει η επιστροφή του Μιτρίτσα στη Θεσσαλονίκη και αφετέρου ο Ρουμάνος εξτρέμ θα χρειαστεί κάποιες έξτρα ημέρες για να επιστρέψει στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση!

Φυσικά, στον Δικέφαλο δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να "κόλλησαν" κορωνοϊό οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Λευτέρης Λύρατζης, είτε από τον Μιτρίτσα είτε από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Ρουμανίας...

Διαβάστε ακόμη...