Λύρατζης εναντίον Μιτρίτσα στο Βουκουρέστι!

Από paok24.com: Το πρώτο της παιχνίδι στην εποχή Πογέτ δίνει σήμερα η Εθνική Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας σε φιλικό επίπεδο τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι (20:15, Open TV).
Πηγή: paok24.com
Λύρατζης εναντίον Μιτρίτσα στο Βουκουρέστι!

Κατά πάσα πιθανότατα, ο Ουρουγουανός προπονητής θα παρατάξει με 4-3-3 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχοντας προχωρήσει σε πολλές δοκιμές τις προηγούμενες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λευτέρης Λύρατζης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού στο ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών, ενώ ο έτερος "εκπρόσωπος" του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, θα βρίσκεται στον πάγκο μιας και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από Βλαχοδήμο, Πασχαλάκη, Αθανασιάδη, Τζαβέλλα, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο, Τσιμίκα, Λύρατζη, Γούτα, Κυριακόπουλο, Νικολάου, Ρότα, Σιώπη, Μπουχαλάκη, Κουρφαλίδη, Αλεξανδρόπουλο, Λημνιό, Μάνταλο, Χατζηγιοβάνη, Μπακασέτα, Δουβίκα, Πέλκα, Γιακουμάκη, Κουλούρη και Παυλίδη. ενώ στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού αναφορικά με τον ΠΑΟΚ είναι η παρουσία του Αλεξάντρου Μιτρίτσα στην Εθνική Ρουμανίας και κατ΄ επέκταση μία πιθανή "κόντρα" του με τον Λευτέρη Λύρατζη!

Διαβάστε ακόμη...