«Ικανός για όλα ο ΠΑΟΚ, φαβορί η Μαρσέιγ»

Από paok24.com: Συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα παραχώρησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με τον νυν ευρωβουλευτή και πρώην πρόεδρο και ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, να τοποθετείται μεταξύ άλλων για την πρόκριση του Δικεφάλου εις βάρος της Γάνδης και τις "μάχες" με τη Μαρσέιγ.
Πηγή: paok24.com
«Ικανός για όλα ο ΠΑΟΚ, φαβορί η Μαρσέιγ»

«Στο ποδόσφαιρο τα πάντα ανατρέπονται και έχω πολλά παραδείγματα γι' αυτό που λέω. Και στο EURO, τότε την πανίσχυρη Γαλλία αποκλείσαμε στους «8», όταν δεν το πίστευε κανείς. Ναι μεν η Μαρσέιγ είναι το φαβορί, αλλά αυτός ο ΠΑΟΚ που βλέπω είναι ικανός για όλα. Μάχεται παντού, έχει προσωπικότητα, ενέργεια και εκτός αυτού, τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται. Εδώ που έφτασε με το σπαθί του, θα τα δώσει όλα και στα δύο παιχνίδια για ακόμη μία επιτυχία προσφέροντας κορυφαία βοήθεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Τούμπα στον επαναληπτικό αποτελεί πάντα μεγάλη υπόθεση.

Το σημαντικό είναι ότι και στην κακή του μέρα ο ΠΑΟΚ παίρνει αποτελέσματα. Ο Λουτσέσκου παίρνει το 200% από τους ποδοσφαιριστές του και συνάμα τους εμπνέει να παλεύουν πρώτα για εκείνους και την ομάδα τους, αλλά και για τον ίδιο, κάτι που δε συναντάς εύκολα σε άλλες ομάδες. Με τη Γάνδη τη στιγμή που έπρεπε λειτούργησαν τα ανακλαστικά και έφυγε με τη νίκη. Είχε και σοβαρές απουσίες, κι όμως όσοι ήρθαν από τον πάγκο, έπαιξαν και για τους απόντες. Είναι το λεγόμενο μέταλλο, η νοοτροπία του νικητή που έχει μπολιάσει σωστά. Σε συνδυασμό με τη διοικητική σταθερότητα, ο ΠΑΟΚ αφήνει πολλές υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες» τόνισε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη Real News.

Διαβάστε ακόμη...