Βιεϊρίνια: Όταν η λέξη αρχηγός παίρνει μορφή

Από paok24.com: Δύο μέρες μετά τη θριαμβευτική πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης και αφού ο Δικέφαλος έχει μάθει πως θα αντιμετωπίσει στους 8 τη Μαρσέιγ, ας σταθούμε στη στιγμή που δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τον προημιτελικό με τους Βέλγους.
Πηγή: paok24.com
Βιεϊρίνια: Όταν η λέξη αρχηγός παίρνει μορφή

Ο Αντελινο Βιεϊρίνια στο 68 του αγώνα τραυματίζεται στο κεφάλι. Αιμορραγεί και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αφού του κάνει ράμματα του δένει το κεφάλι. Όλοι θεωρούμε ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα αποχωρήσει με αναγκαστική αλλαγή. Οι Βέλγοι φίλαθλοι θεωρούν ότι κάνει καθυστερήσεις και τον αποδοκιμάζουν.

Όλοι όμως κάναμε λάθος. Ούτε αλλαγή ούτε θέατρο φυσικά. Ο Βιεϊρινια αντί να ζαλιστεί από το χτύπημα, επέστρεψε με ακόμα πιο καθαρό μυαλό από πριν. Ήταν σαν να έβλεπε ακόμα πιο καθαρά τη μεγάλη ευκαιρία που είχε η ομάδα του. Στο γήπεδο ήταν λες και μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο από εκείνη τη στιγμή και μετά. Πριν τη σέντρα τους πώρωσε με την ομιλία του, μετά το χτύπημα τους παρέσυρε όλους με την τρέλα του.

Τα έκανε όλα, ήταν παντού, με το πάθος και τη θέληση του δεν γινόταν να μείνει κάποιος ανεπηρέαστος και να μην κάνει τα πάντα για να ακολουθήσει τη δική του επιθυμία για πρόκριση στους «8» του Conference League.

Την Πέμπτη το βράδυ ο Βιεϊρίνια έβαλε ακόμα ένα παράσημο σε όλα όσα έχει πετύχει με τον ΠΑΟΚ . Τίτλοι, αήττητο πρωτάθλημα, χαρές, λύπες και ακόμα βλέπεις στο μάτι του τη λαχτάρα για το παραπάνω, χωρίς να υπάρχει ταβάνι. Και το ταξίδι φέτος δεν έχει τελειώσει ακόμα...

Διαβάστε ακόμη...