Δικαίωμα αναβολής για ΠΑΟΚ ενόψει «αιωνίων» δίνει ο ΚΑΠ (pic)

Από sdna.gr : Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League και ο ΚΑΠ του δίνει το δικαίωμα να αιτηθεί αναβολή των αγώνων του πριν κι ενδιάμεσα από τα ματς που θα δώσει στην Ευρώπη.
Πηγή: sdna.gr
Δικαίωμα αναβολής για ΠΑΟΚ ενόψει «αιωνίων» δίνει ο ΚΑΠ (pic)

Ο Δικέφαλος φάνηκε συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία του χθες (17/3) βράδυ στο Βέλγιο, νικώντας και πάλι τη Γάνδη, για να βρεθεί στα προημιτελικά του Conference League. Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του που θα αγωνιστεί στους “8” ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η πρώτη για ελληνική ομάδα μετά από 19 χρόνια.

Την ίδια στιγμή βέβαια βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα πλέι οφ της Superleague, έχοντας μπροστά μας ακόμα εννιά αγωνιστικές, που ως επί το πλείστον μάλιστα αφορούν ντέρμπι.

Με δεδομένο μάλιστα ότι οι δύο αγώνες για το Conference League θα γίνουν στις 7 και 14 Απριλίου, ο ΠΑΟΚ θα έχει να δώσει δύσκολα παιχνίδια εντός συνόρων. Συγκεκριμένα, πριν το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών θα πάει στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ενδιάμεσα από τους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο ΚΑΠ πάντως και συγκεκριμένα το άρθρο 4α, δίνει στους Θεσσαλονικείς το δικαίωμα να αιτηθούν αναβολή αγώνα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια αρχή ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα:
α) η οποία μετέχει σε προημιτελική, ημιτελική ή τελική φάση διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA».

Για την ώρα δεν έχει γίνει βέβαια κάποια κίνηση από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, έχουν περάσει άλλωστε ελάχιστες ώρες από την πρόκριση στους "8", ωστόσο το ζήτημα αυτό θα εξεταστεί το προσεχές διάστημα σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο, έπειτα κι από την αποψινή κλήρωση, κι ακολούθως θα παρθούν αποφάσεις.

Διαβάστε ακόμη...