ΠΑΟΚ: Το μεγάλο κενό του Μιχαηλίδη και η απόφαση Λουτσέσκου

Από sdna.gr: Την απόφαση να βρεθεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πήραν οι επιτελείς του Δικεφάλου μετά τα... νεότερα από το μέτωπο του Γιάννη Μιχαηλίδη!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Το μεγάλο κενό του Μιχαηλίδη και η απόφαση Λουτσέσκου

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γιάννης Μιχαηλίδης μπαίνει στα... πιτς μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας μεγάλο κενό στα μετόπισθεν δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ εισέρχεται στο πιο κρίσιμο και κομβικό κομμάτι της σεζόν του...

Προφανώς η αποθεραπεία του Έλληνα αμυντικού μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο, δημιουργείται και ζήτημα στην άμυνα για το τι μέλλει γενέσθαι δεδομένου πως υπάρχουν μόλις τρεις διαθέσιμοι στόπερ: Ίνγκασον, Κρέσπο και Μιχάι, από τη στιγμή που ο Βαρέλα δεν υπολογίζεται.

Η απόφαση που πάρθηκε, δεδομένου πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει γνώση της περίπτωσης, είναι να βρεθεί στην πρώτη ομάδα, ο 19χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ του ΠΑΟΚ Β' , Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος είναι δηλωμένος και στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου και δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη και στο Βέλγιο, κάτι που ξεκαθαρίσει πάντως άμεσα...

Το βέβαιο είναι πως στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ καλεί ενισχύσεις από τη δεύτερη ομάδα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήρθε από τα Χανιά το 2017 ως ένας ταχυδυναμικός, αριστεροπόδαρος αμυντικός, με πολύ καλά τελειώματα, ειδικά από μακρινές αποστάσεις και εξαιρετικά σωματικά προσόντα. Εξελίσσεται συνεχώς και είναι συνετός και προσγειωμένος. Είναι διεθνής, πρωταθλητής με την Κ17, προωθήθηκε νωρίς στην Κ19, με την οποία επίσης στέφθηκε πρωταθλητής, ενώ είχε και έχει συμμετοχή σε ουκ ολίγες προπονήσεις της Α' ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...