Όλα δείχνουν Τζόουνς στο Περιστέρι

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ Μαteco έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι-κλειδί (όσον αφορά την κατάταξη και με τα πλέ οφ) με το Περιστέρι, με τον Άρη Λυκογιάννη να έχει χθες, δέκα παίκτες στην προπόνηση.
Πηγή: paok24.com
Όλα δείχνουν Τζόουνς στο Περιστέρι

Μέσα σε αυτούς, ήταν κανονικά και ο Μάρβιν Τζόουνς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει, επικαλούμενος ένα προσωπικό ζήτημα πίσω στην πατρίδα του και με πιθανότερο προορισμό το Πουέρτο Ρίκο, από όπου έχει μια πολύ καλή οικονομική πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ Μαteco θα αντιμετωπίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο (αναμένεται το αναλυτικό πρόγραμμα από τον ΕΣΑΚΕ) εκτός έδρας το Περιστέρι και όπως όλα δείχνουν, ο Τζόουνς θα είναι κανονικά στη διάθεση του Λυκογιάννη για το παιχνίδι αυτό.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτό θα είναι και το τελευταίο του παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα και στη συνέχεια, αναμένεται να αναχωρήσει για την Αμερική, ενώ ο ΠΑΟΚ Μαteco, συνεχίζει να βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη.

Η υπόθεση του Σον Έβανς δεν προχώρησε με τον παίκτη να οδεύει στη Γερμανία, την Ουλμ και στο Eurocup, με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, να μην έχουν βρει μέχρι στιγμής κάτι στα «θέλω» τους στην αγορά. Η αναζήτηση συνεχίζεται, με τον Τζόουνς πάντως να υπολογίζεται κανονικά, για τη σημαντική αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Διαβάστε ακόμη...