Ελ Καντουρί: «Θα είναι μία ιστορική πρόκριση…»

Από thessports.gr: O Ομάρ Ελ Καντουρί, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό του Βελγίου μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη κι αναφέρθηκε στις μάχες των δύο ομάδων, αλλά και στην επιστροφή του στη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε (σ.σ. γεννημένος στις Βρυξέλλες).
Πηγή: thessports.gr
Ελ Καντουρί: «Θα είναι μία ιστορική πρόκριση…»

Αναλυτικά όσα είπε στο RTBF:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, ειδικά επειδή η Γάνδη ήταν σε καλή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες. Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε μερικές ευκαιρίες γιατί είναι μια ομάδα που αφήνει λίγο χώρο. Κερδίσαμε με ένα ελαφρώς τυχερό γκολ. Θα είναι μια καλή ρεβάνς γιατί όλα είναι ακόμα ανοιχτά, είναι μόλις 1-0».

Για το ότι θα επιστρέψει στο Βέλγιο: «Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω και να παίζω στο Βέλγιο μετά από μερικά χρόνια. Θα έρθει πολύς κόσμος να με δει, έπρεπε να ζητήσω πολλά εισιτήρια. Η οικογένειά μου είναι στις Βρυξέλλες, δεν είναι πολύ μακριά. Μόλις γύρισα από διακοπές και είδα τους γονείς μου, θα έρθουν τα αδέρφια μου, όλη η οικογένεια και οι φίλοι. Ελπίζω να περάσω αυτή τη φάση και να παίξω ένα καλό ματς. Ιστορική θα ήταν για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση, δεν το έχουν ζήσει ποτέ. Ήμασταν πρωταθλητές πριν από 2 χρόνια μετά από 34 χρόνια αναμονής, οπότε το να φτάσουμε στους προημιτελικούς θα ήταν εξαιρετικό...»

Για τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ: «Βρήκα το πάθος του κόσμου εδώ. Είναι πραγματικά κάτι που δεν έχω δει σε άλλους συλλόγους, εκτός ίσως από λίγο στη Νάπολη. Αλλά σήμερα ήταν ακόμα ήρεμα, με τον Covid και τους περιορισμούς, είναι λίγο δύσκολο να γεμίσεις το Γήπεδο. Αλλά πριν τον Covid ήταν πάντα γεμάτο και οι οπαδοί είναι πολύ ζεστοί, μας βοηθούν πολύ στην έδρα μας. Έπειτα, ζούμε καλά στην Ελλάδα, έχει καλό καιρό (εκτός από αυτήν την εβδομάδα) και διασκεδάζω εδώ, είμαι καλά».

Διαβάστε ακόμη...