Ζίβκοβιτς: Τα νούμερα της… πτώσης

Από paok24.com:Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μαζί με τον Γιάσμιν Κούρτιτς, αποτελούν τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, με τις περισσότερες συμμετοχές από την αρχή της σεζόν, με το Σέρβο μάλιστα, να έχει λείψει λιγότερο σε σχέση με τον Σλοβένο, στα ελάχιστα παιχνίδια στα οποία κάποιος από τους δύο, δεν κατάφερε να δώσει το «παρών».
Πηγή: paok24.com
Ζίβκοβιτς: Τα νούμερα της… πτώσης

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό, ο Ζίβκοβιτς έχει μείνει μακριά από το γκολ. Τελευταία φορά που σκόραρε, ήταν στις 9 Δεκεμβρίου, όταν με μία πολύ ωραία κεφαλιά, είχε ανοίξει το σκορ στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί της Λίνκολν για το Europa Conference League.

Έκτοτε, ο «Ζίλε», σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (10 στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο και 1 στο ECL), δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, ενώ είναι ελάχιστες οι φορές όσο περνάει ο καιρός, που βγαίνει σε καθαρή φάση για γκολ.

Στο ίδιο διάστημα, έχει δώσει 5 ασίστ. 3 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο.

Συνολικα, μετά από εκείνο το τελευταιο του γκολ με τη Λίνκολν, ο Ζίβκοβιτς έχει μετρήσει συνολικά 1.180 λεπτά συμμετοχής, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa Conference League, στα οποία δεν έχει καταφέρει να ξαναστείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Είναι περιττό να σημειώσουμε τη σημασία του Σέρβου, στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το ντεφορμάρισμά του σε αυτό το διάστημα, να μην περνάει απαρατήρητο

Διαβάστε ακόμη...