ΠΑΟΚ: Χτίζει χαρακτήρα και στα ντέρμπι
SHARE:

Οι ασπρόμαυροι που τρέχουν ένα αήττητο σερί 12 αγώνων δεν αντιμετώπιζαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα σε μικρομεσσαίες ομάδες, αλλά στα μεγάλα παιχνίδια ακόαμα και αν η εικόνα τους ήταν καλή δεν κατάφερναν να φτάσουν στη νίκη. Απέναντι στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί που έτρεχε από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, στις 26 Σεπτεμβρίου για την 4η αγωνιστική ήταν το τελευταίο ντέρμπι στο οποίο επικράτησε ο ΠΑΟΚ εντός έδρας τη φετινή χρονιά.
Ακολούθησε η ήττα από τον Άρη για την 11η αγωνιστική στα τέλη Νοεμβρίου, για να έρθουν στη συνέχεια οι δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ για τη διοργάνωση του κυπέλλου, αλλά και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.
Πέρασαν λοιπόν 133 μέρες μέχρι να έρθει η νίκη σε ντέρμπι στην Τούμπα, ενώ και η τελευταία ανεξαρτήτου έδρας ήταν πάλι απέναντι στους «πράσινους», ένα γύρο πριν στη Λεωφόρο.
Με τα μεγάλα παιχνίδια να είναι μπροστά για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, η χθεσινή νίκη πέρα από τη βαθμολογική της σημασία ήταν πολύ σημαντική και για την αυτοπεποίθηση της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.