Χατζηπαρασίδου: «Το θέλαμε παραπάνω και το κατακτήσαμε!»

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στο μέταλλο και τον χαρακτήρα που έχουν «χτίσει» οι «ασπρόμαυρες», εκφράζοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις συμπάικτριες της: «Δεν αγχώθηκα λεπτό!»
Πηγή: sdna.gr
Χατζηπαρασίδου: «Το θέλαμε παραπάνω και το κατακτήσαμε!»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την MVP του αγώνα, Εμμανουέλα Τσικνάκη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, βοηθάει στα μέγιστα, μόνο περήφανη είμαι».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Το έχω ξαναπεί δεν θέλω να αναιρέσω την ποιότητα και το μέταλλο που έχουμε χτίσει. Σίγουρα όμως σε έναν τελικό παίζει ρόλο το αν το θέλεις παραπάνω. Το θέλαμε παραπάνω και το κατακτήσαμε».

Για τις νέες προσθήκες στην ομάδα: «Σίγουρα έχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα αλλά ξαναλέω, η ποιότητα ο χαρακτήρας και η νοοτροπίας μας παίζουν ρόλο. Τα κορίτσια είναι πολύ καλές αθλήτριες και μας βοήθησαν τα μέγιστα».

Αναφορικά με το αν αγχώθηκε για την εξέλιξη του αγώνα: «Αυτό που λέω πάντα και είπα και στα αποδυτήρια είναι πως το ματς ξεκινάει από το 0-0. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, δεν αγχώθηκα λεπτό μήπως δεν τα καταφέρουμε. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και τα καταφέραμε».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Σίγουρα σήμερα είναι η μέρα του Κυπέλλου αλλά από αύριο μπαίνουμε σε τροχιά προταθλήματος. Η ομάδα είναι πολύ καλή, πολύ δυνατή και θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη...