«Βρήκε τον εαυτό του στον ΠΑΟΚ ο Άκπομ»

Από thessports.gr:Ο Τσούμπα Άκπομ αποτελεί μια ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη φιγούρα για την Άρσεναλ, δεδομένου ότι ο Άγγλος επιθετικός ξεπήδησε από τις ακαδημίες των «κανονιέρηδων», καταγράφοντας και 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των Λονδρέζων, προτού μετακομίσει στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Βρήκε τον εαυτό του στον ΠΑΟΚ ο Άκπομ»

Σε αφιέρωμά της η ιστοσελίδα «planetfootball.com», κάνει αναφορά σε 10 ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ που πωλήθηκαν υπό την τεχνική ηγεσία του Ουνάι Έμερι και ανάμεσά τους βρίσκεται και το όνομα του Τσούμπα Άκπομ.

Οι Άγγλοι κάνουν εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα του Άκπομ μετά την Άρσεναλ, σημειώνοντας ότι ο Άγγλος επιθετικός έχει ξαναβρεί τον εαυτό του την φετινή σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας σημειώσει ήδη 9 γκολ.

«Προϊόν των ακαδημιών της Άρσεναλ. Ο Άκπομ ήταν μια διάσημη φιγούρα στο Emirates, αλλά δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματά του σε 12 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός επιθετικός, πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ το 2018 και εξελίχθηκε σε ήρωα για την ομάδα του, βοηθώντας στην κατάκτηση ενός ιστορικού νταμπλ.

Ο 25χρονος στη συνέχεια γύρισε στην Αγγλία τον Σεπτέμβρη του 2020 για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο και σκόραρε στο ντεμπούτο του απέναντι στην QPR, όμως στη συνέχεια σημείωσε μόλις πέντε γκολ σε 42 εμφανίσεις.

Ο Άκπομ πλέον επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, όπου έχει καταφέρει να σκοράρει εννιά γκολ και φαίνεται ότι βρήκε ξανά τον εαυτό του στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το αγγλικό δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη...