Ο διαιτητής της Τούμπας είχε αστυνομική προστασία μετά από απειλές λόγω αδιανόητης αποβολής! (vid)

Από sdna.gr:Απειλές θανάτου από οπαδούς της Πόρτο είχε καταγγείλει πριν ένα χρόνο ο διαιτητής Λουίς Γκοντίνιο, που θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό αστυνομική προστασία.
Πηγή: sdna.gr
Ο διαιτητής της Τούμπας είχε αστυνομική προστασία μετά από απειλές λόγω αδιανόητης αποβολής! (vid)

Ο Πoρτογάλος ρέφερι, που είναι διεθνής την τελευταία διετία (ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA) και θα σφυρίξει την Κυριακή στην Τούμπα, είχε πρωταγωνιστήσει πριν από σχεδόν ένα χρόνο στο παιχνίδι Μπράγκα-Πόρτο 1-1 για το Κύπελλο, όταν στο 70' είχε αποβάλει εντελώς αδικαιολόγητα τον Ντίαζ των "Δράκων". Ο Κολομβιανός επιθετικός είχε τραυματίσει σοβαρά καταλάθος έναν αντίπαλό του (χειρουργήθηκε κι έχασε τη σεζόν), όταν σε σουτ που επιχείρησε, ο Κάρμο έπεσε στα πόδια του για να τον μαρκάρει χωρίς να προλάβει την μπάλα και ο παίκτης της Πόρτο τον βρήκε στο πάτημα. Ο Γκοντίνιο είδε τη φάση στο VAR και απέβαλε τον Ντίαζ, απόφαση που προκάλεσε την οργή των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό με την ισοφάριση στο... 12ο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ από το 97' έπαιζε με εννιά η Πόρτο (δικαιολογημένη η δεύτερη κόκκινη).

Μετά από όσα συνέβησαν σε αυτό το παιχνίδι, ο Γκοντίνιο κατήγγειλε ότι δέχονταν αυτός και η οικογένειά του απειλές θανάτου καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Παράλληλα ο αριθμός τηλεφώνου του, όπως και άλλων διαιτητών, άρχισαν να δημοσιεύονται στα social media. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο Πορτογάλος διαιτητής είχε τεθεί υπό αστυνομική προστασία.

Διαβάστε ακόμη...