Παραμένει το 10% και ταβάνι 1000 άτομα στα γήπεδα!

Από sdna.gr: Παρά τις εισηγήσεις της επιτροπής λοιμωξιολόγων για αύξηση πληρότητας στο 50% στα γήπεδα, ο Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε επισήμως πως για ακόμα μία εβδομάδα ο αθλητισμός παραμένει... τιμωρημένος, με το 10% και τα 1000 άτομα να μην αλλάζουν.
Πηγή: sdna.gr
Παραμένει το 10% και ταβάνι 1000 άτομα στα γήπεδα!

Την στιγμή που τα μέτρα σιγά-σιγά αίρονται σε εστίαση, μπαρ και λοιπές δραστηριότητες, ο αθλητισμός συνεχίζει να παραμένει στον... πάγο: όπως ανακοίνωσε και επισήμως ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, για ακόμα μία εβδομάδα παραμένει ο παραλογισμός του 10% πληρότητα στα γήπεδα και το «ταβάνι» των 1000 ατόμων, καθώς δεν έγιναν δεκτές οι εισηγήσεις της επιτροπής των ειδικών που ήθελαν ν' ανέβει η πληρότητα στο 50%.

Την στιγμή λοιπόν που η μουσική επιστρέφει και τα υπόλοιπα μέτρα αρχίζουν να «χαλαρώνουν», ο αθλητισμός παραμένει τιμωρία και η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά ν' ανεβάσει το όριο των θεατών.

Παράλληλα, συνεχίζει να υπάρχει διχογνωμία μεταξύ των εμπειρογνωμόνων, σχετικά με το αν θα πρέπει ν' αυξηθεί το όριο των φιλάθλων στα κλειστά γήπεδα ή όχι.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε ότι από τις 30 Ιανουαρίου, επανέρχεται η μουσική στην εστίαση και απελευθερώνεται το ωράριο. Ωστόσο η διασκέδαση παραμένει μόνο για καθιστούς.

Παράλληλα, επανέλαβε πως δίνεται παράταση ως προς την ισχύ του πιστοποιητικού εμβολιασμού έως τις 7 Φεβρουαρίου, αφού πολλοί εμβολιασμοί αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Διαβάστε ακόμη...