Αρνητικός ο ΠΑΟΚ για Μιχάι

Από paok24.com : Η Ισπανική As σωστά αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Λεγανές για τον Εννέα Μιχάι του ΠΑΟΚ όπως διαβάσατε και πριν από λίγο στο PAOK24.
Πηγή: paok24.com
Αρνητικός ο ΠΑΟΚ για Μιχάι

Το ενδιαφέρον και η πρόταση της Ισπανικής ομάδας ήταν για εξάμηνο δανεισμό του Μιχάι, ο οποίος σε κάθε αγωνιστική περίοδο είναι και καλύτερος, παρά το ότι δίνει τη μάχη του για να κερδίσει χρόνο και στον ΠΑΟΚ. Έστω και έτσι αποδεικνύεται ότι και άλλες ομάδες ανά την Ευρώπη τον παρακολουθούν και εκτιμούν την πορεία του.

Κάπως έτσι η Λεγανές έκανε την κίνησή της, έγιναν συζητήσεις, αλλά ο ΠΑΟΚ σε πρώτο χρόνο, αποφασίζει ότι δεν είναι σε θέση να πει το ναι σε μία τέτοια πρόταση. Γι αυτό (με βάση το ρεπορτάζ του PAOK24) και στην πρώτη κρούση απάντησε αρνητικά .

Η λογική είναι απλή: Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πέντε κεντρικούς αμυντικούς γι αυτή την αγωνιστική περίοδο. Και οι πέντε πλέον είναι υγιείς και προσφέρουν σε περίοδο πολλών αγώνων. Παρολ’ αυτά, τρία συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι και ήδη από τώρα υπάρχει ένας τουλάχιστον που μπορεί να αποχωρήσει νωρίτερα. Όλοι γνωρίζουν ότι αυτός είναι ο Βαρέλα, που τη δεδομένη στιγμή είναι πίσω και στις προτιμήσεις του προπονητή.

Είτε φύγει ο Βαρέλα, είτε μείνει, ο ΠΑΟΚ αποφασίζει αρχικά ότι δεν πρέπει να ρισκάρει το οτιδήποτε με μείωση των παικτών σε αυτές τις θέσεις, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν και συνεχόμενοι τραυματισμοί, αλλά και άλλες απουσίες λόγω covid.

Κάπως έτσι ο Μιχάι παραμένει εδώ και όπως φάνηκε νωρίτερα στη σεζόν συνεχίζει να αποτελεί μία καλή λύση για τον Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...