ΠΑΟΚ mαteco-Αναγέννηση Άρτας

Από acpaok.gr: Για την 5η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την Αναγέννηση Άρτας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ mαteco-Αναγέννηση Άρτας

Ο Δικέφαλος προέρχεται από νίκη στην Ημαθία επί της τοπικής Βέροιας 17 με 9-45, και πλέον στρέφει το βλέμμα του στις δύο αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, πριν από το σημαντικό Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα κριθεί ο πρώτος στόχος της χρονιάς.

Ο «ανανεωμένος» ΠΑΟΚ mαteco ανεβάζει όλο και περισσότερο «στροφές», οι καινούργιες παίκτριες του μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας, και αυτό είναι κάτι που γεμίζει χαμόγελα τον προπονητή και το τεχνικό τιμ.

Απέναντι του, η Αναγέννηση Άρτας, η οποία πέτυχε τον πρώτο της στόχο, ο οποίος ήταν η είσοδος της στα πλέι-οφ, και πλέον αναζητεί την πρώτη της νίκης, αφού προέρχεται από δύο ήττες από την ΑΕΣΧ Πυλαίας και τον ΟΦΝΙ.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, η Αβραμίνα Σεβδίλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Παίζουμε με μία ομάδα η οποία κουβαλάει μεγάλη ιστορία στις πλάτες της. Έχεις έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα, έχοντας ως στόχο τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες 100% σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, για να πάρουμε ευκολότερα το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022
5η αγωνιστική Β' Φάση, Α1
«Σπίτι του Χάντμπολ»
17:00, ΠΑΟΚ mαteco-Αναγέννηση Άρτας



Διαβάστε ακόμη...