Οι δυο όψεις της ισορροπίας

Από paok24.com:Το Βόλος – ΠΑΟΚ 0-4 διαμόρφωσε μια συνθήκη που σπάνια συναντά κάποιος όσο εξελίσσεται ένα πρωτάθλημα. ο Δικέφαλος του Βορρά έχει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, την δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση, αλλά και μια αναπάντεχη ισορροπία.
Πηγή: paok24.com
Οι δυο όψεις της ισορροπίας

Μετά από 9 εντός έδρας αναμετρήσεις ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 6-1-2. Όσον αφορά τις εκτός έδρας επιδόσεις του, ο Δικέφαλος του Βορρά σε 9 αγώνες έχει ρεκόρ 6-0-3. Το περίεργο είναι πως ο απολογισμός τερμάτων είναι ίδιος τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αν δει κανείς τις επιμέρους βαθμολογίες. οι «ασπρόμαυροι» έχουν πετύχει από 20 γκολ και έχουν δεχθεί 10 τέρματα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Από τη μια ο ΠΑΟΚ δείχνει πως δεν έχει πρόβλημα το να σκοράρει ανεξάρτητα σε ποιο γήπεδο αγωνίζεται. Από την άλλη, έχει πολλάκις σημειωθεί πως τα συνολικά 20 γκολ που έχει δεχθεί ο «Δικέφαλος του βορρά» είναι ένα πρόβλημα που ήδη το έχει πληρώσει με απώλειες βαθμών.

Για να καταλάβει κανείς το τι σημαίνουν τα 10 γκολ που έχει δεχθεί ο Ο ΠΑΟΚ εντός έδρας, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Αστέρας Τρίπολης είναι ομάδες που έχουν δεχθεί στην έδρα τους λιγότερα γκολ από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Διαβάστε ακόμη...