Αποφασίζει η ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των προημιτελικών της Τετάρτης

Από sdna.gr: Τα τεράστια προβλήματα της κακοκαιρίας «ελπίδα» και ο κίνδυνος για τις «μάχες» με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Πηγή: sdna.gr
Αποφασίζει η ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των προημιτελικών της Τετάρτης

Η σφοδρή χιονόπτωση που πλήττει κυρίως τις περιοχές της νότιας Ελλάδας δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και θέτει εν αμφιβόλω και τα κρίσιμα παιχνίδια που υπάρχουν μεσοβδόμαδα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Πολύ πιο ξεκάθαρα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση, η οποία έχει αναβληθεί λόγω των καιρικών συνθηκών και θα γίνει προσπάθεια το επόμενο διάστημα να βρεθεί μία κενή ημερομηνία στο πρόγραμμα των ομάδων για να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Ωστόσο, για τις τρεις προγραμματισμένες αναμετρήσεις της Τετάρτης, η κατάσταση με βάση την κακοκαιρία είναι μετέωρη.

Βάσει προγράμματος τα παιχνίδια που έχουν οριστεί είναι:

AEK – ΠΑΟΚ (17:00)

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (18:30)

Λαμία – Άρης (20:00)

Τόσο στην Αττική όσο και στη Φθιώτιδα τα προβλήματα με τη σφοδρή χιονόπτωση είναι έντονα και κανείς σήμερα δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι τα τερτίπια του καιρού δεν μπορούν να κάνουν απαγορευτικές τις συνθήκες διεξαγωγής των τριών αγώνων.

Για την ώρα η ΕΠΟ δεν έχει δεχτεί κάποιο αίτημα από ομάδα για την αναβολή αγώνα και από την πλευρά της ομοσπονδίας θέλουν να δουν πως θα κυλήσουν τα πράγματα και τις επόμενες ώρες για να εξετάσουν αν τα παιχνίδια μπορούν να διεξαχθούν βάσει προγράμματος.

Αύριο αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις αφού αξιολογηθεί η κατάσταση στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους τρεις προημιτελικούς του Κυπέλλου, την ώρα που αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στην προετοιμασία των ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...