ΠΑΟΚ: Πέντε πρόσωπα κλειδιά για τη βελτίωση

Από paok24.com:Την έκτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten σημείωσε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου τρέχει και ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Πέντε πρόσωπα κλειδιά για τη βελτίωση

Η βελτίωση της ομάδας και η ξεκάθαρη αγωνιστική άνοδος που αυτή παρουσιάζει έχει συμπέσει με ορισμένες αλλαγές προσώπων στις οποίες προχώρησε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Στο κακό διάστημα του ΠΑΟΚ το φθινόπωρο που μας πέρασε μεγάλο χρόνο συμμετοχής είχαν ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Εσίτι,ο Τέιλορ και ο Βαρέλα, με τον καθένα από αυτούς για διαφορετικούς λόγους να μην βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις πρώτες επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού. Στη θέση τους αγωνίζονται το τελευταίο διάστημα της αγωνιστικής ανόδου του ΠΑΟΚ οι Λύραντζης, Τσιγγάρας και Ίνγκασον.

Οι αλλαγές αυτές συνέπεσαν με τη βελτίωση της ομάδες, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα αν είναι συμπτωματικό αυτό το φαινόμενο ή όχι. Κάνεις βέβαια δεν δικαιούται να ρίξει το ανάθεμα τους ποδοσφαιριστές που αναφέρθηκαν παραπάνω για το μέτριο έως κακό πρόσωπο της ομάδας σε εκείνο το διάστημα. Η ευθύνη είναι συνολική και έχει αναγνωριστεί και από τον ίδιο τον προπονητή σε ότι του αναλογεί.

Πρόσωπα κλειδιά στη βελτίωση των ασπρόμαυρων είναι και οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και ο Τσούμπα Άκπομ, με τον πρώτο να μετράει 4 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να έχει δεχτεί γκολ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκει με μεγάλη συχνότητα το δρόμο προς τα δίχτυα<, ενώ συμβάλλει με τη συμμετοχή του και στη συνολική λειτουργία της ομάδας. Τα λάθη στη διαχείριση του ρόστερ τα έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ο ίδιος ο Λουτσέσκου φαίννεται ότι έχει καταλάβει τι γινόταν λάθος το προηγούμενο διάστημα και περιμένουμε να δούμε εάν η βελτίωση θα έχει και συνέχεια στα απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν από εδώ και πέρα.

Διαβάστε ακόμη...