Πάμε ομάδα, πάμε ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Το παιχνίδι με τη Νίμπουργκ στην Τσεχία, στις 9 Νοεμβρίου 2021, ήταν το τελευταίο στο οποίο ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με... φουλ σύνθεση!
Πηγή: paok24.com
Πάμε ομάδα, πάμε ΠΑΟΚ!

Στη συνέχεια, τραυματίστηκε ο Μάλκολμ Γκρίφιν και η ομάδα ταλαιπωρήθηκε σε τεράστιο βαθμό από τον κορωνοϊό, με τον Άρη Λυκογιάννη να βλέπει συνεχώς... ελλειμματικό το παρουσιολόγιο του!

Σήμερα, ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει στις 20:00 την ΑΕΚ στο κλειστό των Λιοσίων (ΕΡΤ3), έχοντας επιτέλους τον "Μαύρο Καίσαρα" στη σύνθεσή του και έχοντας ως στόχο να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών, μετά την πολύ σημαντική νίκη του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου στο "Παλατάκι", την προηγούμενη εβδομάδα.

Η μοναδική απουσία του Άρη Λυκογιάννη ακούει στο όνομα του Μιχάλη Καμπερίδη ο οποίος θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επιστρέψει μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε αλλά έτσι κι αλλιώς ο χρόνος του ήταν ελάχιστος, με την ΑΕΚ από την πλευρά της να θέλει να εκμεταλλευτεί για μία ακόμα φορά φέτος τη δύναμη στην έδρα της, παρουσιάζοντας πολλά σκαμπανεβάσματα από την αρχή της σεζόν και έχοντας τα δικά της προβλήματα!

Διαιτητές του αγώνα, ορίστηκαν οι Φούφης, Τσολάκος και Κ. Πουρσανίδης.

Διαβάστε ακόμη...