ΜΜΕ Πολωνίας για Σφιντέρσκι: «Πρόταση που δεν απορρίπτεται»

Μπορεί να προκάλεσε έκπληξη η επικείμενη μετακόμιση του Κάρολ Σφιντέρσκι στη Σάρλοτ του MLS, ωστόσο, οι συμπατριώτες του μιλούν για πρόταση που δεν απορρίπτεται!
Πηγή: sdna.gr
ΜΜΕ Πολωνίας για Σφιντέρσκι: «Πρόταση που δεν απορρίπτεται»

Σε ρυθμούς... Σφιντέρσκι κινούνται στην Πολωνία καθώς ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ οδεύει για ΗΠΑ, έχοντας συμφωνήσει με ομάδα του MLS και συγκεκριμένα με την Σάρλοτ για συμβόλαιο τετραετίας. Όπως σημειώνουν οι Πολωνοί, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το deal προχώρησε τόσο γρήγορα και κλείδωσε λόγω της οικονομικής συνθήκης που χαρακτηρίζει τη συμφωνία. Και μπορεί στο άκουσμα της να προκάλεσε έκπληξη, ωστόσο, πρόκειται για πρόταση που δεν απορρίπτεται σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

«Η μεταγραφή στη Βόρεια Καρολίνα μπορεί να ήταν λίγο έκπληξη στην αρχή, αλλά οι όροι του συμβολαίου μάλλον διαλύουν τις αμφιβολίες και αποδείχθηκε επωφελής για όλα τις πλευρές. Τέτοιες προτάσεις δεν απορρίπτονται».

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ θα λάβει ένα ποσό της τάξεως των πέντε εκατ. ευρώ (σ.σ. καθαρά) ενώ όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, επωφελημένη είναι και η Γιαγκελόνια καθώς διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%, κοινώς 500.000 ευρώ από το deal.

Από εκεί και πέρα, ο Σφιντέρσκι θα λάβει 1.2 εκατ. ευρώ τη σεζόν ενώ όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για την παρουσία του στην Εθνική Πολωνίας καθώς ο Άνταμ Μπούκσα και ο Φρανκόβσκι άνοιξαν τα φτερά τους στην Αμερική και βάσει των εμφανίσεων τους εκεί, κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Μάλιστα, στη Σάρλοτ ο Κάρολ Σφιντέρσκι αναμένεται να συναντήσει και ένα γνώριμο πρόσωπο και συγκεκριμένα τον συμπαίκτη του στην Εθνική Πολωνίας, Ζον Σομποτσίνσκι!

Ο Σφιντέρσκι θα αναχωρήσει άμεσα για την πατρίδα του προκειμένου να γιορτάσει εκεί τα 25α γενέθλιά του και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να «πετάξει» για ΗΠΑ. Αρχικά μόνος του και στη συνέχεια θα τον ακολουθήσει και η οικογένειά του...

 

Διαβάστε ακόμη...