Βαρέλα σε ρουμανικά ΜΜΕ : “Δεν επιστρέφω στην Ρουμανία τώρα, το καλοκαίρι θα δούμε…”

Από thessports.gr:Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι ένα απο τα πρόσωπα της επικαιρότητας μετά και τα δημοσιεύματα στην Ρουμανία περί ενδιαφέροντος τόσο από Στεάουα, αλλά και από Κραϊόβα για την απόκτηση του.
Πηγή: thessports.gr
Βαρέλα σε ρουμανικά ΜΜΕ : “Δεν επιστρέφω στην Ρουμανία τώρα, το καλοκαίρι θα δούμε…”

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ νωρίτερα είχε τοποθετηθεί στον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να φύγει τον Γενάρη από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο με δηλώσεις του σε ρουμανικά ΜΜΕ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ρουμανία το καλοκαίρι.

Ο Φερνάντο Βαρέλα άφησε ανοιχτή την πόρτα για πιθανή μεταγραφή στην Στεάουα μετά το τέλος του συμβολαίου του. «Δεν θα πάω στη Ρουμανία τώρα και δεν θέλω πραγματικά να μιλήσω για αυτό», είπε ο Φερνάντο Βαρέλα στην ιστοσελίδα ProSport.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει στο ρουμανικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι, όταν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, ο Βαρέλα είπε: «Δεν ξέρω, θα δούμε. Έχουν μείνει έξι μήνες μέχρι να τελειώσει αυτή η σεζόν. Ολα είναι πιθανά. Ήμουν πολύ χαρούμενος στη Ρουμανία», τόνισε ο αμυντικός του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...