ΠΑΟΚ: Ομάδα που δεν σουτάρει!

Από paok24.com:Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει εδώ και καιρό την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Σκοράρει ο ΠΑΟΚ αφού όλοι βλέπουν ότι σε σχέση με τις άλλες ομάδες έχει την καλύτερη δημιουργία και παίζει το καλύτερο συνδυαστικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Ομάδα που δεν σουτάρει!

Αυτή η πραγματικότητα όμως συνδυάζεται με ένα άλλο παράδοξο γεγονός. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα στις τελικές προσπάθειες που γίνονται εκτός αντίπαλης περιοχής.

Τελευταίος είναι ο πιο αδύναμος Απόλλων που έχει και τα λιγότερα ματς. Η ομάδα της Ριζούπολης έχει μόλις 32 τελικές εκτός περιοχής, ενώ ο ΠΑΟΚ μετράει 54 και είναι 13ος σε όλο το πρωτάθλημα. Πρώτος είναι ο ΟΦΗ με 91 και ακολουθούν με πολλά περισσότερα από τον ΠΑΟΚ, Άρης(83), ΑΕΚ και Ολυμπιακός με 73.

Παράξενο γεγονός, για έναν ΠΑΟΚ που πράγματι φέτος προσπαθεί πολύ περισσότερο να πατάει στην αντίπαλη περιοχή (λιγότερα είναι και τα γεμίσματα από τα πλάγια) και δεν απειλεί από μακριά, παρά το ότι παίκτες του όπως ο Βιεϊρίνια, ο Κούρτιτς, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο Ζίβκοβιτς, ο Σβααμπ, έχουν καλά πόδια και ευχέρεια σε τέτοιες προσπάθειες.

Διαβάστε ακόμη...