Άλλο είναι το σκάνδαλο! (pics)

Από paok24.com: Το χθεσινό πέναλτι, το οποίο δεν έδωσε ο Φωτιάς σε πρώτο χρόνο αλλά σε... δεύτερο, αφού ενημερώθηκε δηλαδή από το VAR για επανεξέταση της φάσης, δεν ήταν το πρώτο που ένας διαιτητής δεν καταλογίζει αμέσως πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση!
Πηγή: paok24.com
Άλλο είναι το σκάνδαλο! (pics)

Μόνο στη φετινή σεζόν, το ίδιο σκηνικό συνέβη σε πέντε αναμετρήσεις του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα! Έχουμε και λέμε:

Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ο Μουνάφο πατάει καθαρά τον Αουγκούστο μέσα στη μεγάλη περιοχή, "παίζετε" από τον Κουτσιαύτη σε πρώτο χρόνο, πέναλτι σε δεύτερο!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ στο 79΄ σε ανατροπή του Μιχαηλίδη από τον Βιγιαφάνες, καμία παράβαση σύμφωνα με τον Ισπανό Γκράντε που ωστόσο άλλαξε την απόφασή του, αφού είδε τη φάση στο VAR.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ. Πεντακάθαρο πέναλτι για τον Δικέφαλο σε απλωμένο χέρι του Μιλιντσεάνου, ο Φωτιάς πετάει... αετό και καταλογίζει την εσχάτη των ποινών μόνο μετά την εξέταση της φάσης στο VAR.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός στην Τούμπα. Ο Ντουάρτε σταματάει με το χέρι τη σέντρα του Λύρατζη, ο Ζαμπαλάς δεν καταλογίζει το πέναλτι, εκ νέου παρέμβαση του VAR και αναθεώρηση από την πλευρά του διαιτητή!

Αυτά, για να μην ξεχνιόμαστε...

Διαβάστε ακόμη...