«Σκοπός μου είναι να καθιερωθώ» (vid)

Από sdna.gr: Ο Λευτέρης Λύρατζης μίλησε για το συνεχή του αγώνα να είναι βασικός στον ΠΑΟΚ, για τον στόχο του αλλά και για το ποιοι ήταν και είναι δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια.
Πηγή: sdna.gr
«Σκοπός μου είναι να καθιερωθώ» (vid)

Ο 21χρονος αμυντικός έχει κερδίσει με το «σπαθί» μια θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και με τις εμφανίσεις του έχει πείσει τον Ραζβαν Λουτσέσκου. Μιλώντας στην κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, τόνισε ότι πάντα ήταν έτοιμος για να πάρει την ευκαιρία του, ενώ όπως είπε σημαντική αρετή σε όλη αυτή την προσπάθεια του είναι η υπομονή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PAOK TV:

Για το πως είναι μετά τις συνεχείς του συμμετοχές:

«Δε νιώθω και πολύ διαφορετικά, γιατί και όταν ήμουν εκτός είχα ένα σκοπό, να παίξω και να καθιερωθώ και να έχω παιχνίδια στα πόδια μου, οπότε δεν έχω αλλάξει κάτι συγκεκριμένο και συνεχίζω με τον ίδιο σκοπό.

Για το πόσο εύκολο είναι να λες ότι θα είμαι έτοιμος όταν έρθει η ευκαιρία και να το κάνεις αυτό στην πράξη:

«Δεν είναι εύκολο, είναι ένας μακροχρόνιος αγώνας με τον εαυτό σου, γιατί έχεις πολλές εβδομάδες ή και μήνες αποχής από το γήπεδο. Οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά, όταν θα σου δοθεί η ευκαιρία, να τα βγάλεις όλα από το μυαλό σου και σε 90 λεπτά να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά και σε αυτό που έχεις προπονηθεί».

Για το ποιος είναι ο άνθρωπος που τον βοήθησε περισσότερο αυτό το διάστημα:

«Η οικογένεια και η κοπέλα μου με έχει βοηθήσει παρ' όλα αυτά έχω καταφέρει πολλά και μόνος μου, γιατί όπως είπα το θέμα είναι πως διαχειρίζεσαι τα πράγματα και μόνος σου».

Για το τι έμαθε όλα αυτά τα χρόνια και στο διάστημα που είχε δοθεί δανεικός:

«Ένα πράγμα που μου έχει μείνει στο μυαλό μου από συμβουλή που μου έχουν δώσει είναι ότι η υπομονή είναι αρετή».

Διαβάστε ακόμη...