«Χτίζουμε τη νοοτροπία μας, χαρούμενος για το μηδέν»

Από thessports.gr: Ο Ρουμάνος τεχνικός απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση περί μετεγγραφικής ενίσχυσης υποδεικνύοντας τον Ζοσέ Μπότο ως υπεύθυνο για το εν λόγω ζήτημα.
Πηγή: thessports.gr
«Χτίζουμε τη νοοτροπία μας, χαρούμενος για το μηδέν»

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο που του έδωσε τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ αλλά και για τα στοιχεία που έκαναν ευκολότερη την κατάκτηση του τριπόντου μίλησε στην κάμερα της Nova, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο μετεγγραφικής ενίσχυσης για την ομάδα του υποδεικνύοντας ως αρμόδιο για το συγκεκριμένο ζήτημα τον Ζοσέ Μπότο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 52χρονος τεχνικός του «Δικεφάλου»:

Για την 7η διαδοχική νίκη με μηδέν παθητικό σε ένα δύσκολο ημίχρονο: «Πρώτα από όλα ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που πρεσάρει πολύ καλά, δυσκολεύει την ανάπτυξη από την εστία, παλεύουν πολύ, έχουν καλή απόδοση, είναι επικίνδυνη ομάδα, ειδικά όταν έχουν τη μπάλα. Στη φάση του πέναλτι ξεκινήσαμε μία πολύ ωραία ενέργεια αποφεύγοντας την πίεση του ΟΦΗ. Το παιχνίδι έγινε λίγο πιο εύκολο μετά από αυτό, ο ΟΦΗ άφησε κάποια κενά στην άμυνά του και τα πράγματα έγιναν ευκολότερα.

Είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι κρατήσαμε το μηδέν για δεύτερο σερί παιχνίδι, δείχνει μία βελτίωση για τον τρόπο που στεκόμαστε στο γήπεδο, είναι ένα boost για τη συνέχεια, δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερες φάσεις και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα παρά το ότι σκοράραμε τρία γκολ».

Για την ορθολογική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, ειδικά όταν το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο, και αν αυτό είναι μέρος ενός πλάνου: «Νομίζω ότι αυτός ο τρόπος χτίζει τη νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε, είναι φυσιολογικό να ψάξουμε να βρούμε λύσεις και με δεύτερες μπάλες, παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές είναι πρωταγωνιστές και αξιολογούν την κατάσταση, λειτουργήσαμε πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος».

Σημειώνεται πως στο φινάλε και σε ερώτηση αναφορικά με το αν αναμένει σύντομα μετεγγραφική ενίσχυση για την ομάδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαιρέτησε χαρακτηριστικά τον νέο αθλητικό διευθυντή του κλαμπ, Ζοσέ Μπότο.

Διαβάστε ακόμη...