Καμπερίδης: “Είμαστε με τον ΝτιΛίο”

Από paok24.com: Πλήρης υποστήριξη στον Αμερικανό
Πηγή: paok24.com
Καμπερίδης: “Είμαστε με τον ΝτιΛίο”

Ο Γιώργος Καμπερίδης, μίλησε στο blog του ΕΣΑΚΕ ενόψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ Mαteco μίλησε για την πρόσφατη αναμέτρηση με την Στρασμπούρ. Ξεκαθάρισε πως οι παίκτες της ομάδας στηρίζουν τον Ντέιβιντ ΝτιΛίο παρά τις άστοχες βολές του στο τέλος της αναμέτρησης. Μίλησε για τον κορονοϊό και τους τραυματισμούς στην ομάδα καθώς και τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Επιστρέφουμε στην Stoiximan BasketLeague μετά από ένα μήνα, προερχόμαστε όμως από δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια στα οποία χάσαμε, με διαφορετικό τρόπο, που μας πείραξε και τις δύο φορές! Δεν έχει σημασία που ήταν ο Ντέιβιντ στις κρίσιμες φάσεις. Είμαστε μαζί του. Τον στηρίζουμε. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Είμαστε ομάδα.

Θέλουμε και μπορούμε να αντιδράσουμε και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο αντίπαλός μας, που έχει καιρό να παίξει. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να παίξουμε καλά στην άμυνα, να είμαστε πολύ προσεκτικοί και υπομονετικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα μας πέρασε πολλά τον τελευταίο μήνα. Είχαμε πολλά θέματα, με τραυματισμούς και με τον κορωνοϊό. Βγήκαμε εντελώς εκτός ρυθμούς, αλλά σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματά μας, είμαστε καλύτερα.

Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Άρη. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, μας στήριξε και μαζί του ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Δυστυχώς θα είναι λίγοι φίλαθλοί μας στο γήπεδο με τους περιορισμούς που υπάρχουν. Ξέρουμε ότι και αυτοί οι λίγοι που μπορούν να είναι στο γήπεδο θα μας βοηθήσουν κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο για να έρθει η νίκη».

Διαβάστε ακόμη...