«Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Μορεϊρένσε»

Απο sdna.gr: Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Φιλίπε Σοάρες, και όπως τονίζουν τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα του, υπάρχει πρόταση από την Ελλάδα, για έναν παίκτη που θεωρείται σημαντικό «περιουσιακό στοιχείο» για τη Μορεϊρένσε.
Πηγή: sdna.gr
«Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Μορεϊρένσε»

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ εξετάζει την προσθήκη του Φιλίπε Σοάρες, θέλοντας να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή. Η πορτογαλική ιστοσελίδα "oticiasaominuto.com", κάνει λόγο για την πρόταση του Δικεφάλου προς τον 23χρονο Πορτογάλο και την ομάδα του και αναφέρει πως δύσκολα η Μορεϊρένσε θα μπορέσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

«Ο Φιλίπε Σοάρες είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Μορεϊρένσε και μπορεί να πωληθεί ακόμα και τώρα. Για τον 22χρονο Πορτογάλο μέσο ενδιαφέρονται πολλές ομάδες και η αποχώρησή του τον Ιανουάριο είναι ένα πιθανό σενάριο.

Το ενδιαφέρον για τον Φιλίπε Σοάρες δεν είναι καινούργιο, αλλά η διοίκηση της Μορεϊρένσε δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει τον παίκτη για πολύ ακόμη, ακόμη και με την άφιξη του Ρικάρντο Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία. Η αποχώρηση του Φιλίπε Σοάρες μπορεί, λοιπόν, να γίνει τις επόμενες μέρες και λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αμπντού Κοντέ στη γαλλική Τρουά.

Έχοντας παίξει σε 18 παιχνίδια της φετινής σεζόν, ο διεθνής Πορτογάλος σε επίπεδο κάτω των 21 ετών, μπορεί να κάνει το άλμα στο ξένο ποδόσφαιρο, με τον ελληνικό Τύπο να κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Όποιος κι αν είναι πάντως ο προορισμός του Σοάρες, η Μορεϊρένσε θα βάλει καλά χρήματα στο ταμείο της με την παραχώρησή του. Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ο 22χρονος χαφ φαίνεται ότι θα αλλάξει... αέρα, μετά από 2,5 σεζόν στο Moreira de Cónegos» όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη...