Οι Ρουμάνοι ανοίγουν ξανά θέμα Λουτσέσκου!

Από paok24.com: Θέμα Ράζβαν Λουτσέσκου για τον πάγκο της εθνικής Ρουμανίας ανοίγουν και πάλι οι συμπατριώτες του τεχνικού του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Οι Ρουμάνοι ανοίγουν ξανά θέμα Λουτσέσκου!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Fanatik, ο προπονητής του Δικεφάλου μοιάζει να είναι ο λόγος που δεν έχει ολοκληρωθεί το deal μεταξύ της ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και του Μπόλονι για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Ενώ, σύμφωνα πάντα με το ρουμανικό δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις με τον Μπόλονι κυλούσαν ομαλά, φαίνεται ότι δεν βρέθηκε η χρυσή τομή ως προς την διάρκεια του συμβολαίου.

Ο Μπόλονι φαίνεται ότι ήθελε ένα συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας, που θα περιλάμβανε τα προκριματικά του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Nations League, καθώς επιθυμεί να έχει χρόνο μπροστά του για να εφαρμόσει το πλάνο του για την εθνική Ρουμανίας.

Και εδώ κάπου μπαίνει το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Σύμφωνα με την Fanatik, ο Ράζβαν Μπουρλεάνου, πρόεδρος της ρουμανικής ομοσπονδίας, έχει συμφωνήσει με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να αναλάβει το 2024 τα ηνία της εθνικής ομάδας, μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο.

Ο Μπουρλεάνου εμφανίζεται να εκτιμά ιδιαίτερα τον Λουτσέσκου σαν προπονητή και σαν άνθρωπο και γι' αυτό όπως υποστηρίζουν οι Ρουμάνοι μόνο τυχαία δεν ήταν η επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη.

Γι' αυτό η Fanatik θεωρεί ότι οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια για να συνεργαστούν το 2024 και έτσι η εθνική Ρουμανίας αναζητά έναν προπονητή με... ημερομηνία λήξης και γι' αυτό ίσως δεν προχωρήσει η περίπτωση Μπόλονι, με τον Έντι Ιορντανέσκου να γίνεται φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, ενώ ακούγονται και τα ονόματα των Μούτου και Στοϊκίτσα.

Διαβάστε ακόμη...