Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ!

Απο thessports.gr: Για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπαστάρδο, από την Πορτογαλία στις 17:00 στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: thessports.gr
Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την διακοπή των εορτών αλλά και της ΕΣΑΠ, έχοντας μπροστά του ακόμα μία ευρωπαϊκή πρόκληση.

Σε μία σεζόν όπου μέχρι στιγμής οι «ασπρόμαυροι» είναι εντός σε όλους τους στόχους, με το κλίμα εντός της ομάδας να είναι εξαιρετικό. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην φάση των «16» αποκλείοντας την Μίντελφαρτ από την Δανία και την ΜΟΚ Μούρσα από την Κροατία.

Απέναντί του η Μπαστάρδο, η οποία μετράει ένα απίστευτο σερί 16 νικηφόρων αγώνων σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε δεύτερη στην κανονική διάρκεια, πίσω από την Μπενφίκα, ενώ στην Ευρώπη έφτασε στους «16» αποκλείοντας την Πέγια από το Κόσοβο με δύο νίκες.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ Sport 6.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

VIP: 10€

Σημεία Διάθεσης:

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 16:00-17:00

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (10%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...