Επόμενος, ο χαφ!

Από paok24.com:Ο Ζόαν Σάστρε αναμένεται να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα περάσει το κατώφλι της εισόδου της Τούμπας για το 2022, μια πόρτα που θα μείνει ανοικτή για τους επόμενους, οι οποίοι και αναμένονται σύντομα.
Πηγή: paok24.com
Επόμενος, ο χαφ!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά προχωρούν στην επόμενη κίνηση που θα είναι η απόκτηση ενός χαφ. Μπορεί αυτή να μην είναι η άμεση μεταγραφική προτεραιότητα, όμως από τη στιγμή που ήδη έχει βρεθεί μια περίπτωση αξιόλογη, έχουν γίνει όλες οι διεργασίες έτσι ώστε να υπάρξει σύντομα χειροπιαστή εξέλιξη και προς αυτή την κατεύθυνση.

Η δεύτερη μεταγραφή αφορά τις θέσεις στις οποίες ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αυτή τη στιγμή τους Κούρτιτς, Αουγκούστο, Σβαμπ, Τσιγγάρα και Εσίτι και αυτό που προκύπτει είναι πως η περίπτωση που έχει βρεθεί αφορά ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες.

Όσον αφορά την αναζήτηση επιτελικού μέσου και εξτρέμ, αποτελούσαν και αποτελούν τη μεγάλη προτεραιότητα, και το βάρος πέφτει εκεί καθώς μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν περιπτώσεις παικτών που να έκαναν τους «ασπρόμαυρους» να είναι «ζεστοί».

Διαβάστε ακόμη...