Σε 2-3 μήνες ο Καμπερίδης, ερωτηματικό για Γκρίφιν

Όπως φαίνεται θα αργήσει ο καιρός που ο Λυκογιάννης θα καταφέρει να δει πλήρη την ομάδα που προπονεί. Πλήρη και για ένα ικανό χρονικό διάστημα υγιή…
Πηγή: basketplus.gr
Σε 2-3 μήνες ο Καμπερίδης, ερωτηματικό για Γκρίφιν

Η επιστροφή Γιάνκοβιτς, όπως ανέφερε νωρίτερα το Basketplus ήταν ένα θετικό σημάδι, ωστόσο τα αρνητικά είναι πάντα περισσότερα. Ο Γκρίφιν ακολουθεί συντηρητική αποκατάσταση του προβλήματος του, ασχολείται με πισίνα και μέσω νέων εξετάσεων γίνεται προσπάθεια να εξακριβωθεί τι είναι αυτό που χρειάζεται ο οργανισμός του για να ανταποκριθεί στην κλασσική θεραπεία μείωσης του αιματώματος. Το οτι πλέον δεν πονά είναι ένα καλό μήνυμα, αλλά ακόμα κανείς δεν μπορεί να αποτιμήσει χρόνο επιστροφής.

Ο Λοβ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο από το ματς στην Γαλλία, ωστόσο μια δύο μέρες θα μείνει εκτός προπόνησης με ένα πρόγραμμα θεραπείας και ατομικής δουλειάς, ενώ ο Καμπερίδης (Μιχάλης) μετά την επέμβαση συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, διαδικασία που αποκάλυψε το Basketplus προ ημερών, θα πάρει αύριο εξιτήριο και η επιστροφή του υπολογίζεται, ανάλογα με την ανταπόκριση του οργανισμού του σε 2-3 μήνες. Φαίνεται οτι για φέτος δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Λυκογιάννη.

Διαβάστε ακόμη...