Ο Μπότης σε αντίθεση με τον Βαρέλα

Από paok24.com:Το καλοκαίρι του 2020 η Ίντερ ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει τον 16χρονο τερματοφύλακα Νίκο Μπότη από τον ΠΑΟΚ. Η πλευρά του παίκτη ενημέρωσε τον Δικέφαλο σεβόμενη απόλυτα όσα η ομάδα έκανε για να φθάσει το παιδί σε ένα τόσο καλό επίπεδο.
Πηγή: paok24.com
Ο Μπότης σε αντίθεση με τον Βαρέλα

Ο ΠΑΟΚ δεν είπε «όχι». Δεν θα έκοβε τον δρόμο του νεαρού από μία τέτοια προοπτική.

Κάπως έτσι η πλευρά Μπότη ζήτησε από την Ιταλική ομάδα να μιλήσει στα ίσια με τον ΠΑΟΚ, να γίνει διαπραγμάτευση έτσι ώστε όλοι να έχουν ένα όφελος. Δεν ήθελε ο Μπότης να φύγει σαν κλέφτης από τον ΠΑΟΚ. Με αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ κέρδισε 600 χιλιάδες ευρώ, αν και εδώ σχολιάζουμε την κίνηση και όχι τόσο το οικονομικό όφελος.

Εν έτη 2022, γιατί ο Βαρέλα που είναι αρχηγός του ΠΑΟΚ και έχει τέτοια σχέση με την ομάδα από την οποία κέρδισε τόσα πολλά, επέλεξε το ακριβώς αντίθετο από τον Μπότη, κανείς δεν ξέρει ακόμη. Τι... τόσο κακό έκανε ο ΠΑΟΚ στον Βαρέλα, ώστε ο Γκουστάβο να φεύγει και να μην λέει ούτε ένα ευχαριστώ στην ομάδα που έκανε προσπάθεια να τον αναδείξει;

Η τελευταία πληροφορία γι αυτή την υπόθεση είναι ότι η Μπενφίκα τελικά ΔΕΝ έδωσε στον ΠΑΟΚ ούτε κάποιο ποσοστό μεταπώλησης! Τον «έκλεψε» από την ελληνική ομάδα καταβάλλοντας ένα ελάχιστο ποσό (γύρω στις 60 χιλιάδες ευρώ) όσο τα υποχρεωτικά τροφεία.

Διαβάστε ακόμη...