Ψάχνει ξανά την ίδια αντίδραση

Από paok24.com: Μουδιασμένο ποδαρικό για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που στη χειρότερη της εμφάνιση τη φετινή σεζόν γνώρισε την ήττα με 1-3 από την ΑΕΚ στο κλειστό της Μίκρας.
Πηγή: paok24.com
Ψάχνει ξανά την ίδια αντίδραση

Ο Φενόλιο στο ντεμπούτο του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ένωση, παραδέχτηκε ότι ο πρωταρχικός στόχος του ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή είναι να προετοιμαστεί για τα πλέι-οφ.

Βέβαια, όπως σημείωσε ο Ιταλός, ο Δικέφαλος του Βορρά θα παλέψει όλα τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, καθώς αναζητά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των μαχών που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή.

Άλλωστε, η διαδικασία των πλέι-οφ, αλλά και το γεγονός ότι οι ομάδες που βρίσκονται στα... ψηλά της βαθμολογίας φέτος, αποδεικνύουν ότι ανεξαρτήτου έδρας, η μία μπορεί να κάνει τη ζημιά στην άλλη.

Η ήττα από την ΑΕΚ έχει μείνει ήδη στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς για τις κυπελλούχες Ελλάδας ακολουθεί ένα ακόμα κρίσιμο ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στις 18:00 στο Ρέντη.

Το σύνολο του Φενόλιο βρίσκεται μπροστά σε ένα dejavu όπως αυτό του πρώτου γύρου. Ξεκίνημα με νίκη κόντρα στον ΑΟ Θήρας, ήττα από την ΑΕΚ και το εμφατικό 3-0 στο «Παλατάκι» στην πιο μεστή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν.

Με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει ως έχει, την ΑΕΚ να δείχνει επικίνδυνη όταν είναι πλήρης, τον Ολυμπιακό να έχει νέα πρόσωπα τις Άγκοστ και Κονόμη, μένει να φανεί ποια θα είναι η κίνηση του ΠΑΟΚ στην σκακιέρα.

Η Κογιάρ είναι η αλήθεια ότι προβληματίζει με την αποτελεσματικότητα της και εάν οι «ασπρόμαυρες» προχωρήσουν σε κάποια αλλαγή, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει στη συγκεκριμένη θέση.

Άλλωστε, στις ακραίες, ο ΠΑΟΚ περιμένει την επιστροφή της Λι Γιάε Γιονγκ που πήγε στην πατρίδα της για να υποβληθεί σε επέμβαση για να είναι σε θέση να βοηθήσει τον Δικέφαλο στο κρίσιμο διάστημα της σεζόν.

Volleyleague Γυναικών – 16η αγωνιστική

Σάββατο 8/1

18:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

18:00 Μαρκόπουλο – Πορφύρας
18:00 Άρης – Λαμία
18:45 ΑΕΚ – Ηλυσιακός
19:00 ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός
20:00 Παναθηναϊκός – Θέτις
20:00 Αμαζόνες – Αίας Ευόσμου

Βαθμολογία:

1. Παναθηναϊκός 43
2. Ολυμπιακός 36
3. ΠΑΟΚ 35
4. Άρης 35
5. ΑΕΚ 33
6. Θέτις 32
7. ΑΟ Θήρας 25
8. Λαμία 19
9. Αμαζόνες 18
10. Μαρκόπουλο 15
11. Πανναξιακός 9
12. Πορφύρας 4
13. Ηλυσιακός 4
14. Αίας Ευόσμου 4

*Λαμία, Μαρκόπουλο έχουν ένα ματς λιγότερο

15η αγωνιστική

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-3
Ηλυσιακός – ΑΟ Θήρας 0-3
Αίας Ευόσμου – Ολυμπιακός 0-3
Θέτις – Άρης 3-0
Πανναξιακός – Παναθηναϊκός 0-3
Πορφύρας – Αμαζόνες 1-3
Λαμία – Μαρκόπουλο ΑΝΑΒΟΛΗ

Διαβάστε ακόμη...