Επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, ρίχνεται στη δουλειά για την… ισοφάριση

Από sdna.gr:Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε σήμερα ο ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή βαριά ήττα στη Γαλλία από την Στρασμπούρ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play-in.
Πηγή: sdna.gr
Επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, ρίχνεται στη δουλειά για την… ισοφάριση

H κακή εικόνα που παρουσίασε ο Δικέφαλος προκάλεσε και την ήττα των 27 πόντων με άπαντες στην ομάδα να είναι προβληματισμένοι, και πρώτος απ' όλους ο Άρης Λυκογιάννης. Σαφώς τα απανωτά κρούσματα κορωνοϊού έχουν επηρεάσει την ομάδα και τη φυσική κατάσταση των παικτών με αποτέλεσμα να έχει χαθεί ο ρυθμός, κάτι που ήταν εμφανές στο ματς με τους Γάλλους, αλλά και σε αυτό της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Ιγκοκέα.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται τώρα να ανασυνταχθούν και να δουλέψουν στο παρκέ για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το δεύτερο ματς με την Στρασμπούρ (12/1, 19:30). Στόχος είναι η νίκη και η ισοφάριση της σειράς των play-in σε 1-1 για να γίνει και το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι ξανά στη Γαλλία στις 19/1 που θα δώσει και το εισιτήριο για τους «16» του Basketball Champions League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ σήμερα με την επιστροφή του στην Ελλάδα είχε ρεπό και την Παρασκευή οι παίκτες θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ραντεβού με τη γαλλική ομάδα. Γιάνκοβιτς, Γκρίφιν και Μιχάλης Καμπερίδης παραμένουν εκτός, με τον δεύτερο να έχει μείνει αρκετά πίσω με τον τραυματισμό στο δεξί του πόδι (οστικό οίδημα περόνης), ενώ ο Έλληνας γκαρντ έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Διαβάστε ακόμη...