ΑΣ«Θέλω να δω μια ομάδα με περισσότερο χαρακτήρα»

Από paok24.com:Ντεμπούτο με το αριστερό για τον Μάρκο Φενόλιο στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τις «ασπρόμαυρες» να γνωρίζουν την ήττα με 1-3 στη Μίκρα από την ΑΕΚ.
Πηγή: paok24.com
ΑΣ«Θέλω να δω μια ομάδα με περισσότερο χαρακτήρα»

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρχαν στις πρώτες του ημέρες στον Δικέφαλο του Βορρά εξαιτίας των προβλημάτων με τον κορονοϊό, αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την εικόνα των παικτριών του στο παιχνίδι κόντρα στην Ένωση.

«Είμαι απογοητευμένος. Είπα στις κοπέλες να μην κάνουνε πολλά λάθη και κάναμε 38, ενώ ο αντίπαλος πολύ λιγότερα και δίκαια κέρδισε. Ήταν δύσκολο να προπονηθούμε φυσιολογικά εξαιτίας των προβλημάτων με τον κορονοϊό. Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό εξαιτίας των συνθηκών που υπάρχουν.

Θέλω να δω μια ομάδα με περισσότερο χαρακτήρα. Δεν μου άρεσε που προσπαθήσαμε μόνο στο 3ο σετ. Εστιάζουμε στα πλέι-οφ, αλλά πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Όλα είναι υπέροχα στην έως τώρα συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Χρειαζόμαστε χρόνο. Είναι δύσκολο όταν έρχεσαι στη μέση της σεζόν να αλλάξεις τη νοοτροπία σε μια ομάδα. Ελπίζω ότι θα είναι όλα υπό έλεγχο και θα βελτιωθούμε».

Διαβάστε ακόμη...