Στο δικό του μικρόκοσμο ο Αυγενάκης

Από paok24.com:Με τη χώρα να δοκιμάζεται από την παρατεταμένη διάρκεια της πανδημίας και τον αθλητισμό να μην έχει μείνει ανεπηρέαστος φυσικά από όλη αυτή την κατάσταση, ο αρμόδιος υφυπουργός για θέματα αθλητισμού συνεχίζει την μικροπολιτική κοιτώντας πως θα γίνει όλο και πιο αρεστός στο πολιτικό του ακροατήριο στο νομό Ηρακλείου.
Πηγή: paok24.com
Στο δικό του μικρόκοσμο ο Αυγενάκης

Τελευταίο "χτύπημα" του Λευτέρη Αυγενάκη είναι οι δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, μιλώντας για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Ο Αυγενάκης ούτε λίγο ούτε πολύ απευθυνόμενος στους τοπικούς παράγοντες της περιοχής τους ζήτησε να βιαστούν για την υλοποίηση των έργων, γιατί όποιος τον αντικαταστήσει θα βάλει σίγουρα άλλες προτεραιότητες. "Θα πάνε όλα πίσω και θα δοθούν άλλες προτεραιότητες σίγουρα από τον επόμενο που θα βρεθεί εκεί. Να τρέξουν οι δήμοι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι πέρα από το να δεσμεύω χρήματα και να υπογράφω προγραμματικές όταν η αθλητική εγκατάσταση ανήκει στο δήμο. Είναι κρίμα..." δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας!

Μερικά από τα έργα που είναι προς υλοποίηση στην περιοχή είναι το κλειστό γυμναστήριο στο Τυμπάκι ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, τα 12 εκατομμύρια ευρώ που έχουν εξασφαλιστεί για το Λίντο όπου θα κατασκευαστούν γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ και το ναυταθλητικό κέντρο, που θα δημιουργηθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου, με την πόλη να προετοιμάζεται μάλλον για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την ίδια ώρα σχεδόν όλοι οι παράγοντες της Θεσσαλονίκης παρακολουθούν τον Λευτέρη Αυγενάκη να βάζει διαρκώς και νέα εμπόδια στην υπόθεση του Καυταντζογλείου, δυσκολεύοντας τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ σε αυτό και καθυστερώντας με κάθε τρόπο την υλοποίηση ενός τεράστιου αθλητικού έργου για την πόλη όπως είναι αυτό της κατασκευής της νέας Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...