Στόχος το θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ Β’!

Aπό thessports.gr: Αγωνιστική δράση υπάρχει σήμερα (29/12) στη Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β να υποδέχεται την Καβάλα στο γήπεδο του Μακεδονικού στις 15:00.
Πηγή: thessports.gr
Στόχος το θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ Β’!

Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήρθε ισόπαλη με τον Θεσπρωτό και σήμερα φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ουραγό του βόρειου ομίλου του πρωταθλήματος. Στις πρώτες επτά αναμετρήσεις, που έδωσε η Καβάλα, μετράει μόνο ήττες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει σκοράρει κανένα γκολ και έχει δεχθεί 45!

Προβλήματα υπάρχουν, όμως, και στον ΠΑΟΚ Β, στον οποίο εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού. Τα δύο κρούσματα αφορούν ποδοσφαιριστές, ενώ ένα ανιχνεύθηκε στο τεχνικό επιτελείο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολούθησε τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή της διασποράς.

Η ΚΕΔ όρισε για τον τελευταίο αγώνα του 2021 τον Μελέτη Γιουματζίδη, ο οποίος θα διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Δέλλιος και Θόδωρος Χαραλαμπόπουλος. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Τακίδης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β:

Μπουργάνης, Μπαλάφας, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Τάχατος, Τσαούσης, Γρόσδης, Γιαξής, Τζίμας, Σπυρίδης, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Φασίδης, Τσοπούρογλου, Κούτσιας , Κωνσταντέλιας , Γαιτανίδης.

Διαβάστε ακόμη...